Propaganda Kremlinului a lansat oficial un serviciu în limba română

Silvia Simion | 17.02.2016

Agentia de propaganda a Kremlinului, Sputnik Moldova, a anuntat ca a lansat un serviciu de "informatii si analiza in limba romana", intitulat "Moldova-Romania".

Pe aceeași temă

 

 

"Noul proiect mediatic isi propune sa prezinte o viziune de alternativa asupra dezvoltarii relatiilor dintre cele doua state, care au interese geopolitice apropiate, dar si sa ofere cititorilor cele mai operative stiri despre realitatile economice, sociale, politice si culturale din Romania, analize si comentarii ale expertilor, infografice, materiale foto si video", potrivit unui anunt postat pe site-ul sputnik.md, citat de HotNews.ro.

 

"Sputnik Moldova isi propune sa prezinte relatiile dintre cele doua maluri ale Prutului dincolo de tiparele existente. Se impune o noua abordare in reflectarea relatiilor moldo-romane care, spre deosebire de mainstreamul media de la Bucuresti si Chisinau, ar reflecta obiectiv realitatile din cele doua tari", sustine directorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuk.

 

Sputnik (sputniknews.com) se prezinta drept o "agentie internationala de stiri si radio cu filiale multimedia in zeci de tari ale lumii", creata in noiembrie 2014 cu "scopul prezentarii unui punct de vedere de alternativ asupra evenimentelor internationale".

 

 

Citiți, pe larg,  INFOGRAFIC Propaganda rusa in Romania: 5 portrete

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22