Theodor Paleologu:Actuala conducere a PNL ne conduce catre un dezastru.Busoi ii da replica

Vlad Toma | 01.06.2016

Deputatul PNL Theodor Paleologu a declarat astazi intr-un interviu pentru RFI ca PNL se indreapta spre dezastru, atat in privinta Primariei Generale a Bucurestiului cat si in privinta sectoarelor. Paleologu critica actuala conducere a partidului pe care o considera "ilegitimă şi total inaptă".

Pe aceeași temă

 

 

 

UPDATE: Invitat seara la B1TV, Toader Paleologu si-a detaliat punctul de vedere. El a incriminat specia "ciomăgarilor" din partid, din categoria lui Cezar Preda, care "si-au impus delirul propriu". Paleologu crede ca numai din cauza acestei categorii de lideri din partid Bucureştiul nu va fi castigat intr-o alianta cu Nicusor Dan, pentru a carei nerealizare i-a acuzat pe cei numiţi "ciomăgari". El crede că multi alti membri ai partidului gandesc ca el dar le e teama sa nu-si piarda locurile pe liste, de asta nu striga adevarul in gura mare. In opinia sa partidul se indreapta spre "declin dinamic" iar temerea celor care nu spun adevarul ca sa-si conserve locurile este nejustificata tocmai pentru ca in curand nu o sa mai aiba ce sa piarda. El a facut o trimitere speciala la fostii "artizani ai USL" pe care-i considera a fi principalii artizani ai acestei strategii si pe care, a tinut sa precizeze, nici macar nu-i saluta

 

UPDATE: Prim-vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, îi dă replica lui Paleologu și îi cere acestuia să discute în partid dacă are vreo problemă, nu în piața publică:


 ”De câte ori vorbește despre PNL în ultimele săptămâni, Toader Paleologu nu face decât să dea de pâmânt cu PNL, lucru care în mod cert nu ajută cu nimic.Dacă ar vrea să fie de ajutor PNL, nu doar să pună gaz pe foc ca să apară el mai bine, ar spune ceva și despre PSD și despre candidatul PSD la Primăria Generală, pentru că, totuși, până pe 5 iunie, PNL este în campanie. Iar dacă chiar îi pasă de candidatul PNL la Capitală, atunci îl rog să nu se alăture celor care dau cu manta ca să lovească în campania lui Cătălin Predoiu. Ce probleme are PNL, dacă are, nu sunt cu nimic mai deosebite decât problemele pe care le are orice partid în alegeri și după alegeri. Toader Paleologu, dacă vrea să ajute la rezolvarea problemelor PNL, și nu să devină parte a acestor probleme, atunci să vorbească în partid, nu în piața publică. Și, mai ales, să spună ceva care să ajute și campania PNL, nu care să distragă atenția de la această campanie”, arată Cristian Bușoi, citat de stiripesurse.ro
 

 

 

Paleologu considera ca Nicusor Dan ar fi trebuit sustinut de PNL la primaria generala iar USB ar fi putut sa-si retraga in schimb candidatii de la sectoare.

 

"Din start, trebuia o cu totul altă abordare şi eu mi-am făcut datoria ca membru al Partidului Naţional Liberal şi am spus cum văd lucrurile şi anume: un singur candidat, Nicuşor Dan, la Primăria Generală şi în schimb, retragerea tuturor candidaţilor USB de la primăriile de Sector, unde nu pot câştiga (...), cu excepţia Sectorului 4, unde domnul Sava face campanie cu Piedone, deci nu mai are nici o legătură cu liberalismul şi cu reînnoirea Bucureştiului şi cu o administraţie corectă".

 

Deputatul considera ca e nevoie de un Congres extraordinar al PNL pentru schimbarea actualei conduceri, aceasta trebuind sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce se va intampla la alegeri.

 

"Strategia PNL-ului de campanie a fost total greşită. Din păcate, tonul campaniei l-a dat Cezar Preda, prin acel atac inadmisibil şi total inept la adresa lui Nicuşor Dan, spunând că Nicuşor Dan este iepuraşul PSD-ului. Dacă spui aşa ceva, pierzi orice fel de respectabilitate, nimeni nu crede asemenea imbecilitate (...). De fiecare dată când Preda sau Gorghiu deschid gura, Predoiu mai pierde nişte voturi".

 

Cititi interviul integral pe RFI.ro

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22