Theresa May, către conservatori: Nu vă mai certați; permiteți laburiștilor să ajungă la putere

E.b. | 18.07.2017

După ce Theresa May și-a pierdut majoritatea în parlament, unii miniștri, importanți, au început să se certe în public în legătură cu Brexitul și cheltuielile de stat, în timp ce trăgeau sfori cu speranța că ea va fi înlăturată de la putere în curând.

Pe aceeași temă

 
 

Premierul britanic, Theresa May, i-a avertizat pe parlamentarii formațiunii sale politice, Partidul Conservator, să nu mai clevetească și să nu se mai certe, pentru că riscă să le permită laburiștilor lui Jeremy Corbyn să ajungă la putere, potrivit Sky News, relatează marți agenția Reuters, preluată de Agerpres.

 

La un eveniment estival pentru parlamentarii conservatori, Theresa May le-a spus aleșilor că n-ar trebui ''să clevetească și să critice'', potrivit Sky News.

 

''Alegerea este eu sau Jeremy Corbyn — și nimeni nu-l dorește pe el'', le-a declarat May parlamentarilor săi, potrivit Daily Mail. ''Plecați, să aveți o vacanță de vară grozavă și să vă întoarceți pregătiți pentru treburi serioase'', le-a mai spus ea.

 

Marți, Theresa May îi va avertiza pe miniștri că discuțiile din cabinet n-ar trebui să ajungă în exterior și că trebuie să înceteze certurile în public, potrivit Sky News

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22