Nota ZERO la purtare: Tentativa de confiscare

Rodica Palade | 19.05.2009

Pe aceeași temă

Se acordă doamnei Ada Meseşan, şefa Biroului de presă & şefa comunicării şi a imaginii PD-L.

Această doamnă a încercat să transforme sărbătorirea revistei 22, care a împlinit săptămâna trecută 1001  numere, în adunare de partid. Cu o zi înainte de serbare, redacţiile au primit invitaţia revistei 22, netrimisă PD-L, de la  adresa PD-L din Aleea Modrogan, ca şi cum nu 22 organiza manifestarea, ci... PD-L.

Nu doar redacţiile, dar şi simplii membri de partid au primit invitaţia via Modrogan. Abia aşa ne-am explicat de ce, de pildă, filiala Arad a PD-L a sunat la redacţie, confirmând că „venim“. Persoana de contact indicată în invitaţie, d-na Monica Forfotă, mi-a spus la telefon că „a primit dispoziţie din partea d-nei Ada Meseşan“, că ea „nu ştie“ şi că „n-am făcut decât să respect o dispoziţie“. (E de crezut că, după acest episod, d-na Forfotă a plătit ea singură oalele sparte.) La telefon, d-na Meseşan a încercat să iasă din încurcătură, explicând că ar fi vorba de o… eroare.

De altfel, la cererea redacţiei a şi făcut publică o precizare mieroasă la adresa revistei 22, dar nu a revocat invitaţiile deja lansate, decât în parte şi cu motivaţia că „nu mai sunt locuri“. Aşa se face că mai multe persoane invitate/convocate de d-na Ada Meseşan au fost întoarse de la poarta 22, de umilirea lor fiind responsabilă doar doamna care i-a mobilizat.

Persoane de la vârful partidului au încercat s-o scuze pe d-na Meseşan „că a încurcat lucrurile cum a mai făcut-o şi altă dată“, că „nu trebuie luată în seamă“, pentru că „IQ-ul ei...“.

Chiar dacă această doamnă de la PD-L are de făcut o mie de lucruri dintr-o dată, pentru noi, tentativa de a confisca sărbătoarea revistei 22 în folosul partidului ei rămâne singura evidenţă, pe care o respingem apăsat. //

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22