Nota ZERO la purtare: Doi „ziarişti“ faţă cu integritatea

Rodica Palade | 17.11.2009

Pe aceeași temă

Se acordă lui Bogdan Chirieac şi Sorin Roşca Stănescu.

Au pus mâna pe omul de la ANI (oare cei care au stabilit „integritatea“ acestui tip care trebuia să răspundă de integritatea politicienilor n-au intrat încă în pământ de ruşine?), aşadar, doi „ziarişti“ au pus mâna pe el şi s-au apucat să-l „facă“. Primul, Chirieac, cel care s-a remarcat în afaceri frumuşele de milioane de euro cu statul, în favoarea cărora scria la gazetă, îi era „amic“ omului de la ANI. Sarcina lui Chirieac, altfel un „mult apreciat“ comentator de politică externă, era să-l „frăgezească“, să-l „perpelească“ şi să-l ducă pe tavă „Naşului“. Cel de-al doilea, „Naşu’“, S.R. Stănescu adică, şi el „ziarist“, colaborator al Securităţii şi cineva ultrachivernisit, urma să-l „halească“, avându-l la mână cu o hârtie necurată. Omul de la ANI trebuia să-i livreze „Naşului“, în schimbul tăcerii, conturile din străinătate ale unor politicieni, care nu prea „împart cu nimeni mâncarea“.

„Naşu’“ urma să trimită în conturile acelor politicieni câte 5 euro, ca să afle „aceste p…“ că el i-a dibuit şi că, dacă nu se „simt“, îi poate da în gât oricând. Observaţi, vă rog, şantajul in crescendo: „făcându“-l pe omul de la ANI, „Naşu’“ ar fi obţinut un instrument prin care urma să-i „facă“ pe cei câţiva politicieni zgârciţi, care mai erau şi din partidul dictatorului Băsescu.

Daravela s-a „spart“ necontrolat (de către cei doi „ziarişti“) în presă, recent, pentru că omul de la ANI, prevăzător, a înregistrat conversaţia, de altfel, plină de p… Dar fiţi liniştiţi, nici cei doi „ziarişti“, nici şeful Integrităţii nu vor păţi nimic.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22