Nota ZERO la purtare: L-aţi prins, vrăjitoarelor!

Rodica Palade | 19.01.2010

Pe aceeași temă

Se acordă lui MIRCEA GEOANĂ ca ajutor dezinteresat.

Intenţia acestui zero la purtare nu este aceea de a-l sancţiona pe Mircea Geoană, ci de a-l ajuta să scape de afacerea cu violetul, paranormalul ş.a.

După ce Viorel Hrebenciuc a lansat nebunia cu „flacăra violet“, care l-ar fi favorizat pe Traian Băsescu în alegeri, probabil pentru a se spăla pe mâini, după ce, alături de celălalt mare strateg, Vanghelie, şi-a condus clientul la pierzanie, Mircea Geoană continuă să se iluzioneze, alături de familie, cum că vrăjitoriile ar fi pus capăt ascensiunii sale la Cotroceni. Cât de naiv să fii, în fine, cât de prostănac, ca să îţi pierzi timpul plecând urechea la generalul de brigadă Emil Străinu, dr. în ameninţări neconvenţionale (??), care, în Libertatea din 8 ianuarie, afirma că „în Palatul Parlamentului grupuri de specialişti în tehnici metapsihice, dispuse în formă de pentagramă în jurul clădirii, cu vârful în parcul Cişmigiu şi un alt colţ la Poşta Puişor“ ar fi acţionat în favoarea lui Băsescu?

Cât de încolţit să fii de dulăii partidului, aşa cum e Geoană acum, încât să spui cu gura ta, la TV: „eu am văzut, în timpul dezbaterii, oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu, prezenţi în dreapta camerei de luat vederi şi care îşi făceau treaba (...) i-am văzut, apoi, şi la Palatul Cotroceni, în timpul discuţiilor cu partidele politice“. Cât de neconsolată să fii, ca nevastă, încât să spui la TV, aşa cum a făcut recent Mihaela Geoană, explicând, fără să glumească: „Sunt convinsă că a fost atacat energetic foarte mult. Bănuiesc că PD-L a avut oameni care se ocupau cu aşa ceva“.

Scufundat, împreună cu soţia, în tehnicale de Ev Mediu, Mircea Geoană ar putea pierde din vedere asaltul lui Miron Mitrea, Adrian Severin, Năstase şi al său tătuc, Iliescu, de ultim moment, al tânărului Ponta. Aceştia au la îndemână, în ceea ce priveşte cariera lui Geoană în fruntea PSD, tot o vrăjitorie, dar de ultimă generaţie: tasta Delete.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22