Nota ZERO la purtare: „Să fim bărbaţi“, zice micul Titulescu

Rodica Palade | 08.02.2011

Pe aceeași temă

Se acordă lui Victor Ponta, elevul lui Adrian Năstase.

Nu e nou ca, în preajma alegerilor, partidele să-şi pună în cui sau să dea jos din cui doctrinele şi pozele cu strămoşi cu / fără barbă, Brătieni & Ilici, şi să se unească pentru a răsturna puterea în exerciţiu. CDR cu PD, PNL cu PD, PDL cu PSD, permutările ajungând, azi, la PNL cu PSD. (Pentru PC, treceţi pe Antene.) UDMR, la oricare purtător. Totul pentru ţară şi popor. Aşadar, urăm succes deplin lucrărilor USL!

Dar ce se va întâmpla cu justiţia? Pentru că V. Ponta are un plan, planul lui Adrian Năstase: nimicirea DNA, care are în mână secretele mătuşii Tamara, chinezăriile ş.a. Năstase, acest profesor de drept, simte că, după atâţia ani în care s-a ţinut departe de cuţitul lui Brădişteanu, învârtind însă termenele de judecată ca pe clătite, acum poate scăpa, în fine, şi de dictatorul Băsescu, şi de Morar cu tot cu DNA. Aşa că îl mână pe Ponta în luptă: „Să fim bărbaţi“, s-o căsăpim pe judecătoarea care a îndrăznit să-l aresteze pe ayatollahul de Argeş, Nicolescu. Să luăm cu asalt DNA şi sediile PDL, plusează şcolarul „fără minte“.

Iată-l la căpătâiul suferindului penal : „Am venit să-i spun, în primul rând, să reziste. Sunt o mulţime de oameni alături de el. Şi-am venit să-i spun că cei care au comis o nedreptate vor da socoteală“. Adică, Băsescu şi Morar, care „au sângele celor care li se opun, iar Boc vine să şteargă sângele ca dvs. (Realitatea+Antenele) să nu mai filmaţi“. În faţa Teatrului Davilla din Piteşti şi la TV., şcolarul recită: „Când Băsescu nu-i va mai proteja (pe procurori şi judecători) vor răspunde cu toţii“ şi „chemăm toţi oamenii (...) să iasă în faţa sediilor PDL din ţară şi să ceară dreptate, să ceară libertatea lui C. Nicolescu“, pentru că „acest abuz juridic are ca scop intimidarea tuturor celor care au curajul să se unească împotriva lui Traian Băsescu şi a PDL“.

Teribil!

Citeste si despre: Victor Ponta, Daniel Morar, procuror, Realitatea, Antena.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22