Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Atac armat la un sediu al FSB - serviciul secret rus. Un ofițer și un vizitator, uciși
Dora Vulcan - - - -
2017-04-21
International
1

Un ofiter FSB si un vizitator au fost ucisi, vineri, intr-un atac armat care a avut loc la sediul FSB (Serviciul Federal de Securitate rusesc) din Khabarovsk, in estul Rusiei, anunta agentia TASS.

 

 

 

 

 UPDATE: Autoritățile rusești anunță că autorul atacului din antecamera sediului Direcției FSB a regiunii Habarovsk, în urma căruia au murit trei persoane, inclusiv atacatorul, este un tânăr de 19 ani - A.V. Konev. Aceeași sursă menționează că acesta ar face parte dintr-o grupare neonazistă.

 

 

Un bărbat a intrat în antecamera Direcției FSB (Serviciul Federal de Securitate) a regiunii Habarovsk din Rusia și a deschis focul asupra persoanelor aflate acolo, netrecând zona de control, anunță Vedomosti.ru.

 

 

Două persoane au murit, iar a treia a fost rănită. Una din persoanele decedate este un colaborator FSB, iar a doua - un vizitator, cetățean al unei țări din CSI. Atacatorul a fost lichidat la scurt timp după atac.

 

 

Zona a fost închisă, iar forțele de ordine verifică automobilele parcate în apropiere. Atacatorul, A.V.Konev, nascut in anul 1999 si locuitor al regiunii Habarovsk. Atacul a avut loc la ora locala 17:02 (6:02 GMT), cand atacatorul a intrat in sediul FSB si a deschis focul.

 

TAGS : rusia fsb atac armat
Comentarii
Mircea M. Cociu 2017-04-21
Corect: "anticameră", nu "antecameră!
Total 1 comments.
Mai multe din International
1617
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22