Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


SUA: Steve Bannon regretă declarațiile făcute împotriva lui Trump Jr: este un patriot
Dora Vulcan - - - -
2018-01-08
International
1

Steve Bannon, fostul consilier al lui Donald Trump, şi-a exprimat duminică "regretele" pentru declaraţiile sale dintr-o carte controversată în care îl critică pe fiul cel mai mare al preşedintelui american, Donald Trump Jr., transmit AFP şi EFE.

 

 

  Bannon, fost confident al preşedintelui şi susţinător al "trumpismului" în ciuda înlăturării sale în vara lui 2017, a declanşat reacţii aprinse odată cu difuzarea, în urmă cu câteva zile, a unor extrase dintr-o carte a jurnalistului Michael Wolff în care el aprecia că Donald Trump Jr. a comis o "trădare" şi un act "antipatriotic" întâlnindu-se cu o avocată rusă în campania electorală din 2016, transmite Agerpres.

 

Această întâlnire este una din piesele-cheie ale procurorului special Robert Mueller, care anchetează o eventuală înţelegere între echipa Trump şi Rusia pentru influenţarea scrutinului din noiembrie 2016, notează AFP.

 

"Regret că întârzierea răspunsului meu la informaţia incorectă referitoare la Don Jr. a deturnat atenţia de la reuşitele istorice ale preşedintelui în primul său an de mandat", a declarat Bannon, într-un comunicat transmis site-ului de ştiri Axios.

 

"Donald Trump Jr. este un patriot şi un bărbat bun", a asigurat Steve Bannon. "El l-a susţinut fără încetare pe tatăl său şi programul care a ajutat la transformarea ţării noastre", a adăugat Bannon.

 

"Comentariile mele erau îndreptate spre Paul Manafort (care a participat de asemenea la acea întâlnire), un profesionist veteran al campaniilor, cu experienţă şi cunoştinţe despre cum operează ruşii. El ar fi trebuit să ştie că sunt falşi, perfizi, şi nu sunt prietenii noştri. Reiterez, acele comentarii nu erau îndreptate spre Don Jr.", a explicat duminică Bannon, citat de EFE.

 

Declaraţiile dezminţite duminică au apărut în cartea lui Michael Wolff 'Fire and Fury: inside the Trump White House', care relatează campania victorioasă şi primul an la putere al lui Donald Trump, marcat de o formă de "haos" permanent.

 

Ele au provocat mânia preşedintelui american, care şi-a acuzat fostul consilier că "şi-a pierdut minţile".

TAGS : sua donald trump steve bannon regrete trump jr
Comentarii
Bebe Iordache 2018-01-08
Despre articolul privind un opozant al. D-lui Donald Trump,
este o intrigaj simpla, cu un /Baiat rau/,adica un contestatar al fiului Presedintelui, Dl. Donald Trump Jr.,si /Baiatul bun/
ziaristul si, cred ca este si scriitor,Dl.Michael Wolf.

Problema de fond, zic eu consta in:
renuntarea Programului Obama Care,care ar fi distribuit oamenilor simpli dreptul de acces in spitalele publice
tonul virulent al Candidatului Donald Trump fata de presa americana, si
adaugarea unei uri impotriva Mexicului, se pare ca a fost efectuate de US Army,
precum si vizitele neprotocolare, de ex. D-na Ivanka Trump, a aparut cu tocuri si fusta mini, fara ca si cuplul lor, familia Trump,sa
Total 1 comments.
Mai multe din International
925
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22