Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Un Antonov 148 cu 71 de persoane la bord s-a prăbușit în apropiere de Moscova
Dora Vulcan - - - -
2018-02-11
International
1

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines s-a prăbuşit duminică după-amiază în apropiere de Moscova, transmite Interfax care citează ministerul situațiilor de urgență, transmit Agerpres și Digi 24.

 

 

UPDATE - Conform Russia Today, care citează Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă,  a fost găsită cutia neagră a aparatului, care conţine înregistrarea discuţiilor din cabina piloţilor, şi a fost făcută publică şi lista victimelor. Site-ul gazeta.ru citează surse din rândurile investigatorilor care afirmă că pilotul a raportat o defecţiune tehnică şi a solicitat aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Jukovski.  Surse oficiale nu au confirmat însă această ipoteză, notează The Guardian.Alte informaţii indică faptul că unul dintre motoarele ar fi explodat înaintea prăbuşirii, transmite News.ro. 

 

 Aeronava făcea curse interne și decolase de doar 7 minute de pe aeroportul Domodedovo. Avionul, de tipul AN-148, avea 71 de persoane la bord şi decolase de pe aeroportul moscovit Domodedovo.

 

 Localnicii din sat au alertat serviciile de urgenţă. Ei au anunţat că au auzit un zgomot puternic şi au văzut un avion prăbuşindu-se. La bord se aflau 71 de oameni: 65 de pasageri şi 6 membri ai echipajului. Ei trebuiau să ajungă în localitatea Orsk, din apropierea granitei cu Kazahstanul, transmite Digi 24. 

 

Oficialii ruşi nu au anunţat nimic în ce priveşte soarta celor de la bord, o sursă a serviciilor de urgenţă a spus pentru presă că nu sunt şanse ca vreunul dintre ei să fi supravieţuit prăbuşirii.

TAGS : rusia prabusire moscova antonov 148 saratov airilines
Comentarii
USA 2018-02-18
Orgoliul rusesc de a nu uza avioane Boeing si-a lichidat pana si renumitul ansamblul Alexandrov. Dictatorul Bashar al-Assad nu merita asemenea sacrificiu!
Total 1 comments.
Mai multe din International
2091
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22