Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Vicepremierul ungar, Semjen Zsolt, filmat cum omoară reni și elani cu elicopterul în Suedia
Dora Vulcan - - - -
2018-03-12
International
2

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, considerat mana dreapta a premierului Viktor Orban, a fost fotografiat si filmat in cadrul mai multor excursii de vanatoare costisitoare.

 

 

Potrivit documentelor puse la dispozitie ziarului Magyar Nemzet , de organizatorii expedițiilor, vicepremierul ungar obișnuiește să meargă o fată pe an, din 2012 încoace, în Suedia, unde vânează elani, reni si cocosi de munte, scrie Hotnews.ro. 

 

 

Aceste excursii cer masuri de precautie speciale, cum ar fi inchirierea unui intreg hotel cu o capacitate de 40 de persoane numai pentru Semjen si insotitorul sau, pentru a fi siguri ca nu se intalnesc cu cineva, in special cetateni ungari. Descinderile costă și câte 4-5 milioane de forinti fiecare, la care se adauga alte cheltuieli cu anumite cerinte speciale.

 

 

Presedintele Partidului Popular Crestin-Democrat, Semjen Zsolt, a fost de cele mai multe ori insotit de un fost sef de departament din cadrul Ministerului Agriculturii, care, asemenea lui Semjen, a impuscat mai multe animale.

 

 

Potrivit documentelor si fotografiilor, cea mai mare excursie de vanatoare a fost organizata anul trecut, in septembrie, cand Semjen si insotitorul sau, au inchiriat un elicopter pentru a vana reni.

 

 

Lesul unui unui ren a fost, ulterior, agățat de coarne și transportat la cabana de vanatoare într-un spectacol de o barbarie deprimantă.

 

 

 

filmul, AICI

 

 

Semjen este, de asemenea, presedintele Asociatiei Nationale de Vanatoare.

 

TAGS : ungaria vicepremier semjen zsolt reni elani suedia omoara
Comentarii
Mircea Popescu 2018-03-12
ASTEPTAM FILMELE CU MAI MARII LUI TUDOREL.
Isoscel 2018-03-12
Suedezi primesc de la ungur banii cu care sa-i intretina pe musulmanii stransi la pieptul lor generos si corect politic ! Ca le mor renii si elanii, atata paguba ! O sa le aduca musulmanii camile !
Total 2 comments.
Mai multe din International
2793
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22