Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFDăncilă, vedeta-slugă
2018-05-22
24
S-a intrat într-o logică a războiului cu PSD. Actori - președintele și PNL - care au stat mai mult în expectativă au decis să devină alt fel de jucători.

 

Dăncilă e fabuloasă. Puțini politicieni au reușit într-un interval atât de scurt să devină unul dintre cei mai prizați actori din spațiul public. Fiecare apariție este o premieră națională răsplătităcu aplauze, hohote, mii de like-uri și share-uri. Este urmărită cu cerbicie de milioane de fani, discursurile ei sunt vânate, grimasele și gestica fac furori. Limba ei română, chiar și în varianta de lemn, e o inepuizabilă surpriză și sursă de inspirație. În special pentru poporul pesedist, care își simte răzbunate frustrările când o aude rostind „dificit“, „prevelegiu“, „președenție“, „sămânțe“, „20-20“, „dezabilități“, „premordiale“, „Brixit“, „menegement“. Videoclipurile cu Viorica Vasilica au un imens succes de casă, iar bancurile cu ea depășesc recordurile celor cu Bulă. Face ravagii! A ajuns star! Cine s-ar fi așteptat la una ca asta de la o persoană atât de insignifiantă?

 

Nici măcar Dragnea. Succesul ei nebun a început însă să-i creeze probleme. Se vede că îi e frică s-o lase să mai deschidă gura: „Doamna ministru are treabă la guvern, răspund eu la întrebarea asta“. Zadarnic. Un premier nu poate fi mut și nici ținut sub lacăt. Or, se știe, nimic nu ucide mai repede decât „redecolul“, cum ar spune doamna premier. Înțelege asta și Dragnea, dar mai înțelege și că fără vedeta-slugă e ca și mort. Două lucruri sunt clare: o clonă nu găsește chiar de-ar întoarce PSD-ul cu fundul în sus, iar președintele, care îi cere încăpățânat demisia, nu va mai pune un al patrulea premier pesedist orice ar fi. Adică, indiferent de câte suspendări i-ar cloci Dragnea. Cei doi sunt legați ombilical. Ca dovadă, intuiția feminină a doamnei Viorica Vasilica a funcționat fără greș:„Orice om îi e frică de o plângere penală“. De ce ți-e frică nu scapi. Ludovic Orban, un cetățean fără simțul umorului se vede treaba, a comis o plângere penală, motiv pentru care plecarea din funcție a doamnei premier nu mai e un basm de spus la proteste.

 

O fi bine, o fi rău? După furia reacției țuțărilor pesediști, e de rău. Mobilizarea a fost exemplară, consilierii (israelieni?) au făcut un punctaj pentru partid care conținea o propoziție-cheie („La ce au de gând să mai dea foc acum“), menită să ardă scandalul plângerii penale în incendiul de la Colectiv. Olguța Vasilescu de la Muncă, Mihai Fifor de la Armată, Marian Neacșu de la Ialomița, Codrin Ștefănescu de niciunde, organizațiile de Gorj, Dolj, Teleorman și Sibiu, plus trolii de pe Internet au repetat nesimțirea papagalicește. Nu e nouă, Ponta și ai lui spuneau la fel în 2015. Însuși Daddy și-a pierdut cumpătul și l-a făcut pe Orban „dement“, susținând că „documentul a fost redactat în laboratoarele de la Cotroceni“.

 

Mira-m-aș. De ce ar vrea Iohannis s-o transforme pe tută în victimă? De ce s-ar aventura într-un demers fără prea mari șanse de reușită? „Trădare națională“ e, totuși, puțin cam mult pentru incidentul cu mutarea ambasadei și, să fim serioși, Dăncilă nu-l poate trăda decât pe Dragnea. De ce și-ar asuma președintele riscul de a fi acuzat că se folosește de justiție în scopuri politice? Să nu mai discutăm de imaginea procurorilor, care ar avea și mai tare de suferit. Mai mult, de ce să vrea să provoace o criză cu reverberații neplăcute în plan extern, dat fiind subiectul? Sigur că Iohannis are interesul să scape de vedeta ridicolului care duce imaginea țării în șanțurile de la Videle, să-l slăbească pe Dragnea, a cărui autoritate în partid ar fi subminată de o nouă criză prim-ministerială. Are interesul, dar nu așa, nu cu mâna procurorilor, acțiune care ar avea efect de bumerang asupra propriului mandat și chiar asupra PSD, a cărui coeziune în jurul liderului său suprem ar putea crește. Mai e ceva. Sunt pregătiți președintele și PNL să asume guvernarea, să deconteze electoral toate catastrofele făcute de PSD? Bănuiesc că nu.

 

Mai plauzibil este că Ludovic Orban a luat decizia din calcul strict politic, fără a avea neapărat girul președintelui. Și nici al partidului. Acuzat că nu face opoziție agresivă, că nu este un vector de imagine pentru PNL și nu are inițiative care să treacă barajul mediatic al presei pesedisto-mogulești, Orban a vrut să se autopoziționeze- iată, este printre puținele dăți când Dragnea e obligat să-l bage în seamă- și totodată să facă o mișcare de forță care să demonstreze electoratului că PNL este clar antipesedist și capabil de acțiune, nu doar de vorbe mai mult sau puțin izbutite. I-a reușit și nu prea. Partea plină a paharului este că acțiunea lui a determinat PSD să ofere noi probe de „demență“ politică - acuza de „lovitură de stat“ și comparația cu tragedia de la Colectiv, de exemplu. Partea goală a paharului e că demersul, unul cam la limita democrației, a arătat și marile disensiuni din interiorul PNL. E acolo o grupare specializată în coterii nemulțumită de ascensiunea lui Orban. Că are sau nu dreptate e altă poveste, dar e clar că până la alegeri nu mai e cale de întors. Și, oricum, „răsculativii“ au cel mult profil de sforari, nu de lideri.

 

Dincolo de aceste evenimente, care par o furtună într-un pahar cu apă murdară, e clar că s-a intrat într-o logică a războiului cu PSD. Actori - președintele și PNL - care au stat mai mult în expectativă au decis să devină alt fel de jucători. Contestațiile la CCR, moțiunile simple, lupta parlamentară și declarațiile amabile nu sunt suficiente. Taberele au scos baionetele. Deocamdată, în loc de sânge curg lacrimi. De râsul-plânsul. Atenție, însă, vedeta-slugă și Stăpânul nu au dat încă marele spectacol.

TAGS : dancila dragnea premier orban plingere penala colectiv
Comentarii
Vicentio B. 2018-05-28
EXEMPLU DE DIVERSIUNE & CALOMNIE “MIHAI 2” -
consecinta directa a OMISIUNILOR INTENTIONATE - Andreea Pora.

“Atentie la maniera vicleana”,
“e o eroare fundamentala de logica“,
“ Astfel de erori a mai comis candva un asa numit filosof infiltrat de KGB la Cambridge dar pe care serviciul britanic MI6 l..” – afirma AICI / ACUM “MIHAI 2”

REPROSUL adresat mie de “MIHAI” este citibil: ” Nu ati auzit ca acum Fake news se resping automat la nivel global.. ? Astfel, apare DIVERSIUNEA & CALOMNIA in sensul ca, DE CE nu a functionat si pentru el (“MIHAI 2”) – ceea ce el numeste “Nu ati auzit ca acum Fake news se resping automat la nivel global.. ?”, deoarece, imputarile lui “MIHAI 2” la adresa mea sunt FALSE, CALMNIOASE !

CONCRET
La data de 25.03.2018 am transmis mesajul:

“ In acest context al folosirii repetate, recte in format RUTINA a DIVERSIUNII, dar in spiritul declaratiilor GDS (citate de mine ma jos) rog pe Andreea Pora – sa confirme sau sa infirme situatia si anume DACA, celebrul filozof austriac Lutwig Wittgenstein (1889 – 1951), a fost – la initiative personala a lui Stalin - SPION KGB si infiltrat ca professor la Cambrige, asa cum sustine numitul “MIHAI 2”, ca “beneficiar al Revistei 22”, in acuzatiile proprii transmise dlui. Gabriel Liiceanu."

Reactia Andreea Pora a fost TACEREA TOTALA – OMISIUNEA INTENTIONATA
Consecinta: repetarea DIVERSIUNII / INCITARII / CALOMNIEI - “MIHAI 2”

no matter 2018-05-28
Bre, n-ai cu cine te certa?

Du-te si te cauta. N-ai altceva de facut?
no matter 2018-05-28
Bre, n-ai cu cine te certa?

Du-te si te cauta. N-ai altceva de facut?
Vicentio B. 2018-05-27
CALOMNIA
propagata / elogiata / pe acest Site, in format penal de INSTIGATIE PUBLICA, contine in
substanta MINCIUNA (articol scris de Andrei Cornea) Numai ca, remintesc autorului si moderatoarei /omisionarei, expresia din franceza: “il fout avoir une bonne mémoire pour bien mentir`` -

Se stie insa ca, « CINE MINTE, si FURA « Asa cum am mai mentionat « MIHAI 2» este un exemplu de « acoperit dar …NU suficint». Explicatia "NU suficient" ar putea consta in lipsa de fonduri pentru cei care NU AU MEMORIE BUNA si atunci dispun de RUTINA : IMPORIVIZEAZA, CALOMNIAZA, in sistemul « Mitocaniile lui Mirel Palada » (articol semnat de Melania Cincea).
Vicentio B. 2018-05-27
DACA,
pentru Andreea Pora, indiferent de motive, chiar financiare, INCALCA cu regularitate
prevederiler Constitutionale la care am facut precisa referire, lasand comiterea
de infractiuni, in forma continuta, pe seama celui numit “MIHAI 2”, acesta apreciind ca
este INTANGIBIL, NEDETECTABIL, trebuie sa-I reamintesc faptul ca, domnia sa, se afla in postura de

AUTOARE a OMISIUNI, adica, inactiunea anterioara, a creat pentru valoarea sociala protejata (articolele din Constitutia Romanie, citate de mine), o stare de pericol care a inlesnit producerea rezultatului. Ca atare, Andreea Pora, a devenit - INTENTIONAT - subiect al proliferari de actiuni delictuale, cat si al art. din CP privind CALOMNIA
Vicentio B. 2018-05-27
DACA

pentru “MIHAI 2”, cu ajutorul nemijlocit al MODERATOAREI, care poarta Raspunderea
conf. art. 30 (8) - Constitutie, a perceput si denaturant articolele din Constitutia Romaniei, citate de mine, in manierea “prolixul postac ..”, pentru a induce grindina in format CALOMNIE, sa ofere dovada perceperii MATURE / CORECTE a urmatoareleor texte LEGALE:

Art. 57 Cod Civil – Exercitarea drepturilor şi a libertăţilor
Cetăţenii români, cetăţenii străini şi apatrizii trebuie să-şi exercite drepturile şi libertăţile constituţionale cu bună-credinţă, fără să încalce drepturile şi libertăţile celorlalţi.

Art. 14 C. Civ.
Buna-credinţă
(1) Orice persoană fizică sau persoană juridică trebuie să îşi exercite drepturile şi să îşi execute obligaţiile civile cu bună-credinţă, în acord cu ordinea publică şi bunele moravuri.

Art. 15 C. civ.
“Niciun drept nu poate fi exercitat în scopul de a vătăma sau
păgubi pe altul ori într-un mod excesiv și nerezonabil, contrar bunei credințe.”

Art. 206- Cod Penal
Calomnia
“Afirmarea sau imputarea în public, prin orice mijloace, a unei fapte determinate privitoare la o persoană, care, dacă ar fi adevărată, ar expune acea persoană la o sancţiune penală, administrativă sau disciplinară, ori dispreţului public, se pedepseşte cu amendă de la 250 lei la 13.000 lei. Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.”
Vicentio B. 2018-05-28
ERATA
Art. 57 Constitutia Romaniei, si
NU Cod Civil, asa cum - evident eronat - am scris.
Sincere scuze.
MIHAI 2 Nedumirit 2018-05-27
Prolixul postac Vicentio B , aflat in mod notoriu in simbria Gabrielei Firea , iar ideologic in subordinare EuroAsiatica intrase alalteieri in CRIZA DE IDEI si s-a gandit sa se victimizeze cum ca ar fi cenzurat . Asa ca a postat - atentie la maniera vicleana - de doua ori un mesaj in acest sens. Incapacitatea funciara de a avea o intelegere completa a fenomenelor l-a impiedicat totusi sa realizeze ca DACA APAR MESAJE IN CARE CINEVA SE PLANGE CA AR FI CENZURAT - ACESTA E O DOVADA CA NU E CENZURAT. Acesta nu e nici macar un CERC VICIOS - e o eroare fundamentala de logica . Astfel de erori a mai comis candva un asa numit filosof infiltrat de KGB la Cambridge dar pe care serviciul britanic MI6 l-a desconspirat scotand la lumina un set de circa 50 de astfel de aberatii de cugetare precum si extrasele de cont ale unei banci din Danemarca , unde omul primea lunar un salariu virat de Intreprinderea de Stat din Odesa care avea monopolul pentru exportul icrelor negre. Asa a ajuns respectivul filosof sa mai fie citit si publicat doar in tari din lumea a III a , la edituri oscure.
Stiindu-i limitarile , dar si orgoliile gaunoase i-am scris deci lui Vicentio B o replica in care - si eu perfid , ce sa zic - lasam sa apara un aparent compliment - cum ca el e asa de important incat asa zisa cenzurare e operata la nivelul Planetei Pamant de o autoritate gen NASA. Evident ca vuvuzelul pesedist a cazut si in acesta capcana scriind inca 4 / PATRU !/ postari in care se umfla in pene ca de obicei Si toate au aparut ! Adicatelea , a uitat de la mana pana la gura ca atunci cand posteaza el e de fapt cenzurat cu mesajul "The E-Mail address you have entered can not be verified, please check it!" Absolut penibil.

Vicentio B. 2018-05-26

• Art. 1 (3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului,
drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi
pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului
român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.
Art. 1 (5) In Romania, respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor este obligatorie.
• Art. 16 (2) (2) Nimeni nu este mai presus de lege.
• Art. 20 (1) Dispozitiile constitutionale privind drepturile si libertătile cetătenilor vor fi interpretate
si aplicate in concordantă cu Declaratia Universală a Drepturilor Omului, cu pactele si cu
celelalte tratate la care Romania este parte.
• Art. 29 (2) Libertatea constiintei este garantată; ea trebuie să se manifeste in spirit de tolerantă
si de respect reciproc.
• Art. 30 (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particular
a persoanei si nici dreptul la propria imagine.
• Art. 30 (8) (8) Răspunderea civilă pentru informatia sau pentru creatia adusă la cunostintă publică
revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului
mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, in conditiile legii.
Vicentio B. 2018-05-25
DESI
respect aceleasi DATE cu privire la
Nume
E-Mail
mesajul /comentariul meu este refuzat AUTOMAT prin textul in engleza,
"The E-Mail address you have entered can not be verified, please check it!"
ca si cum eu sunt cel care am provocat impiedicarea transmiterii mesajului.
NU este pentru PRIMA OARA!
Vicentio B. 2018-05-26
@"Nedumeritu," care ne - surprinzator, NU foloseste "ascunzisul" in format alfanumeric, sa precizeze, FARA RETINERE

* cum se numeste programul soft, care "respinge automat la nivel global Fake news"
* de ce scrie prenumele "gabriela" cu litera mica, insa
* "Fortele Binelui" ci litera mare
* care sunt acestea
* care sunt concret "insultati la nesfarisit Statul de Drept"
* care sunt osanalele gabrielei"

Cum asa ceva NU EXISTA, NU am sa numesc IMPOSURA,
dar imi ramane recomandarea: sa puna mana pe Constitutie si sa repete zilnic “desteapta-te romane !”
Vicentio B. 2018-05-26
@nedumeritu. A fost "DUMIRIT" cu G.F. in format "MIHAI 2"
Acum scrie gabriela Firea, din motive de certa NEDUMERIRE !
Vicentio B. 2018-05-26
@ nedumeritu - in premiera.
Spre DUMERIRE: Formularea in totalitate, mai ales "Chiar va asteptati sa insultati la nesfarsit Statul de Drept fara a fi identificat si reprimat de catre Fortele Binelui ? aminteste de ceea ce
afirma in mod public Ex- Primarul Sect. 5 Bucuresti: "In Romania nu coruptia, ci prostia, UCIDE!".

Cand cineva foloseste "nedumeritu", cu prioritate, intai INTREABA si apoi
afirma. Dar NEDUMERIT sa ramai, dupa care sa acuzi - ascuns intr-un
nickname, de genul ales, este SIMTOMATIC acola unde mentalitatea este
"in aer", si morala "la pamant" !
Nedumeritu 2018-05-26
Nu ati auzit ca acum Fake news se resping automat la nivel global.. ?Uitati-va , plangerea a fost in schimb lasata sa treaca.fara probleme , de doua ori., pentru ca ea corespundea Adevarului si nu aducea nici osanale gabrielei Firea Chiar va asteptati sa insultati la nesfarsit Statul de Drept fara a fi identificat si reprimat de catre Fortele Binelui ?
Vicentio B. 2018-05-25
DESI
respect aceleasi DATE cu privire la
Nume
E-Mail
mesajul /comentariul meu este refuzat AUTOMAT prin textul in engleza, ca si cum eu sunt cel care am provocat impiedicarea transmiterii mesajului.
NU este pentru PRIMA OARA!

FLORIAN D. MIREA 2018-05-24
Dancila-Precista este o parte din Complotul Bubei, un complice, nu o sluga. Iar vedeta nu este deloc, fiindca n-are talent.
BASCA 2018-05-24
Dupa atatea achitari ,adica munca in zadar si bine platita a procurorilor,poate pica bomba pe 29 maiu,Dragnea condamnat.Vedem atunci daca acest castel din carti de joc se surpa.
Vicentio B. 2018-05-24
Andreea Pora,
spune neindoielnic ADEVARUL, dar NU este , din pacate, suficient, si anume in necesara substanta juridica, mai ales ca, daca NU gresesc, actiunea penala depusa de Ludovic Orban, INALTA TRADARE este un fel de "PREMIERA" in Romania post Dec. ´89.

Este adevarat ca, subiect al plagerii penale este TANDEMUL D & D (Dragnea & Dancila), pe care
Andreea Pora il sintetizeaza in excelenta forma: “Cei doi sunt legați ombilical”, “Dăncilă nu-l poate trăda decât pe Dragnea.”. Ceece induce fireasca interpretare si anume ca, Dancila poate trada numai cu acordul lui Dragnea. Evident, Dragnea poate trada fara consimtamantul celei numita de EL. Prin afirmatia “necesara substanta juridica” reamintesc faptul ca, acuzatia penala de “Inalta tradare”, asa cum am formulat si in comentariul din 18.05.2018, priveste

“art. 398 Cod Penal ("Inalta tradare") - care se refera la "Faptele prevăzute în art. 394-397, săvârşite de către Preşedintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, constituie infracţiunea de înaltă trădare şi se pedepsesc cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”. Din punctul meu de vedere, articolul citat este NECONSTITUTIONAL si anume din motivele ca, art. 398 CP

• este strict SELECTIV , “Preşedintele României sau de către un
alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării “
• NU explica ce inseamna precis, ce se intelege prin sintagma “inalta tradare” .

De aici si reciprocele acuzatii “de dementa, analfabetism politic”, etc., etc. Din cate cunosc, Presedinele CSAT este Seful Statului, in timp ce Primul-Ministrul este Vicepresedinte. Pe langa cei doi, membri ai CSAT sunt: Ministrul Apararii Nationale, Ministrul de Interne, Ministrul Afacerilor Externe, Ministrul justitiei, Ministrul Industriei si Resurselor, Ministrul Finantelor publice, Directorul SRI, Directorul SIE, Seful Statului Major General si Consilierul Prezidential pentru Securitate Nationala.

Este, cu siguranta, NECONSTITUTIONAL fapul ca, SELECTIA - NUMAI Presedintele Statului si cei enumerati, pot fi, eventual, acuzati de Inalta Tradare. In opinia mea, INCERCAREA de schimbare a Ordinii Constitutionale, Lovitura de Stat, actiunile care dovedesc lovituri DELICTUALE impotriva Statului de Drept, in definitia recunoscuta a notiuni, sunt ANTI – Ordine Constitutionala, ceea ce implica incadrarea acestora in forma penala.

In opinia mea, NU pot intelege DE CE Andreea Pora, a OMIS PERMANENT, faptul ca Liviu Dragnea a acaparat TOTAL numirea Ministrilor, functiile Guvernului, etc. in acest sens, ceea evident NU are nicio legatura cu Ordinea Constitutionala. Deasemeni actiunile realmente in forta, a actualului Ministru al Justitiei, NU au nicio legatura cu Statul de Drept, din contra sunt IMPOTRIVA ! (Rodica Culcer: “Tudorel Toader groparul statului de drept”

oranghutan 2018-05-23
Sunt curios dacă onor prim-ministreasa naţiei pricepe au ba cât de mult are de pierdut pe ternen lung.
Dacă nu, fericiţi cei săraci cu duhu', că a lor fi-va Împărăţia Cerurilor.
Dacă da, înseamnă că e masochistă sadea
Gabi 2018-05-22
Decapitarea Justitiei este prioritatea numarul 1 pentru "El Comandante" si nu cred ca-l doare capul cat de tare se face de ras "Vio". Nu am putut crede ca, dupa caderea guvernului Tudose, "Liviu" va iesi intarit in partid. Uite ca a iesit si o va tine tot asa pentru ca a promis "amnistie generala": se pare ca este aproape de a o livra. Cu orice risc. Nasol!
Mit 2018-05-22
Super fain articolul

PREȘIDENȚIE spune nu ”Președenție”.
MIHAI 2 2018-05-22
Dezechilibrarea lui DRAGNEA prin inlaturarea lui Dancila este un obiectiv atat de important incat mijloacele , oricat de discutabile ar fi merita asumate. Bineinteles ca Johannis este si el in spatele Denuntului lui Orban. Nu se stie daca va avea curajul sa duca aceasta complicitate pana la capat - pentru asa ceva se cere MASCULINITATE si lipsa de obraz din plin - cum au avut Basescu si chiar madam Saftoiu cand l-au basculat pe Atanasiu Bijboaca - ministrul apararii pe vremea Guvernului Tariceanu. Mi-aduc aminte ca si atunci s-a spus ca e o miscare la limita democratiei. Nu de catre dvs sau de Revista 22 , e adevarat *** Mai bine ati scrie un eseu umoristic pe tema Johannis a accesptat-o pe Dancila din lasitate ? Sau a fost un moment de mare fler politic intrucat a intuit ce pagube colaterale va produce Vasilica ? *** Nu duceti lipsa de simt sanatos al umorului . Zic asa pentru ca aia cu //Codrin deniciunde // este superba. *** In schimb referirea la TZUTZERII sau TROLII PSD nu mi-a placut - ce aveti cu Vicenzio B ? Postarile lui dau culoare - iar de cand l-au cooptat rusii si Firea in echipele lor de sunete dogite este chiar haios.
emil 2018-05-22
Cum am supravietuit dezastrului lasat de binomul Basescu-Boc asa vom supravietui si dupa dezastrul lasat de binomul Dragnea-Dancila. Ludovic Orban daca ar vrea o Romanie fara mizerii ar incepe cu el si partidul lui nu cu capra vecinului.
Theodor Iliescu 2018-05-23
Nu stiu cum te cheama - si nici n-are importanta ! Ceeace vreau sa spun esteDEZASTRUL din 2008 - 2009 nu a fost PRODUS de Basescu-Boc - ci de Tariceanu - de coniventa cu PSD - care si-au BATUT JOC DE BANII TARII si AU MINTIT CU NERUSINARE (se vede ca MINCIUNA este specialitatea lui tariceanu totusi !!) ca ECONOMIA DUDUE ! Duiduia pe dracu !! Basescu si Boc au trebuit "sa scoata castanele ferbinti" lasate de "marele tariceanu" ! Acum situatia economica a Romaniei este MAI GRAV !! Ma intreb 1 - Cand isi vor "pune coada pe spinare" Dragnea + Vaklcov sirestul incompetentilor vocali din "Guvernul Dragnea 3.0" si 22 - Cine va scoate - si de data asta "castanele fierbinti din focul " lasat de actuala coalitie - As adauga : DE ZABAUCI - INCOMPETENTI - PUTUROSI si ANALFABETI (NE)FUNCTIONALI !
Total 24 comments.
Recomandari
7693
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22