Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Bloomberg: Trump lasă loc pentru recunoașterea, de către SUA, a anexării Crimeei
Dora Vulcan - - - -
2018-07-01
International
1

Președintele SUA Donald Trump nu a exlus posibilitatea ca țara sa să recunoască anexarea Crimeei de către Rusia, o mișcare denunțată unanim până acum de Occident ca o încălcare gravă a dreptului internațional.

 

 

 

Trump lasă ușa deschisă pentru recunoașterea anexării Crimeei de către Rusia, condamnată până acum cu fermitate de Occident.

 

Președintele SUA Donald Trump nu a exlus posibilitatea ca SUA să recunoască anexarea Crimeei de către Rusia, o mișcare denunțată unanim până acum de occident ca o încălcare gravă a dreptului internațional. 

 

Trump a lăsat ușa deschisă pentru o asemenea mișcare, scrie Bloomberg, preluată de G4 Media, atunci când le transmite jurnaliștilor că e deschis pentru o dezbatere pe subiect la întâlnirea cu omologul rus, luna viitoare.

 

”Vom vedea”, le-a spus Trump reporterilor vineri noaptea în aeronava prezidențială când a fost întrebat dacă SUA vor accepta apartenența Crimeei la Rusia, care a anexat ilegal în 2014 peninsula care făcea parte din Ucraina. ”Voi discuta cu el despre orice, Ucraina, Siria, alegeri”, a spus Trump cu privire la întâlnirea din 16 iulie cu omologul rus, ignorând cu totul abilitățile interlocutorului, exersate profesionist, la cârma serviciilor secrete, de a ambala adevărul în multiple foițe care să-l facă vandabil.

 

Trump a lăudat Rusia la începutul lunii iunie pentru investițiile din Crimeea, refuzând să critice anexarea ilegală a peninsulei, mai transmite Bloomberg.

 

 

TAGS : sua rusia trump anexare crimeea usa deschisa recunoastere abuz
Comentarii
emil 2018-07-01
Cand la rusi, cand la tatari, cand la turci, cand la ucrainieni, etc.... Americanul e mai concret si practic. Decat o instabilitate permanenta mai bine o redefinire stabila.
Total 1 comments.
Mai multe din International
2740
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22