Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Donald Trump a anunțat că va candida pentru al doilea mandat de președinte în 2020
Redactia - - - -
2018-07-15
International
1

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că intenționează să candideze pentru un nou mandat la alegerile din 2020 deoarece ”toată lumea vrea să o fac” şi că nu există candidaţi democraţi care să îl poată învinge, a scris Mail on Sunday, citat de Reuters.

 

 

Întrebat de jurnalistul britanic Piers Morgan, într-un interviu acordat vineri, dacă va candida din nou în 2020, Trump a fost citat de Mail on Sunday spunând: ”Ei bine, cu siguranţă intenţionez să fac asta. Se pare că toată lumea vrea să o fac”. Trump a spus că nu vede niciun democrat care să îl poate învinge: ”Nu văd pe nimeni. Îi știu pe toți și nu văd pe nimeni”.

 

Pe de altă parte, Trump a dat detalii despre discuția privată avută cu Regina Elisabeta a II-a, încălcând astfel protocolul regal.

 

Întrebat dacă a discutat despre Brexit, președintele american a confirmat.

 

„Ea a spus, şi are dreptate, că este o problemă foarte complexă, cred că nimeni nu îşi imagina cât de complexă va fi. Toată lumea a crezut că va fi aşa: e simplu, aderăm sau nu aderăm, sau să vedem ce se va întâmpla”, a declarat el.

 

Întrebat dacă a simțit că regina l-a plăcut, Trump a spus ”Ei, bine, nu vreau să vorbesc în numele ei, dar vă pot spune că mie mi-a plăcut de ea. De obicei asta ajută. Mi-a plăcut mult de ea", adăugând: "Foarte elegantă. Şi foarte frumoasă. A fost ceva foarte special".

TAGS : sua donald trump canditura presedintie
Comentarii
CHARLIE 2018-07-16
Dupa el si potopul, dar nu de doua ori!
Total 1 comments.
Mai multe din International
1016
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22