Busoi: Ciolos poate fi premier al unui guvern politic si fara sa candideze pe listele PNL

Dora Vulcan | 05.09.2016

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat, luni, ca este "aproape exclus" ca premierul Dacian Ciolos sa candideze la alegerile parlamentare pe listele acestui partid, dar ca poate exista un proiect politic al PNL cu Ciolos si fara o astfel de candidatura, transmite Agerpres.

Pe aceeași temă

 

 

"Au fost nenumarate semnale publice si nepublice ca domnia sa e foarte hotarat sa nu candideze pe lista niciunui partid la aceste alegeri. Discutia legata de o candidatura la PNL in acest moment este putin probabila. E aproape exclus sa se intample acest lucru. Asta nu inseamna in continuare ca si fara a fi candidat pe listele PNL nu poate exista un proiect politic impreuna cu domnul Ciolos care sa insemne o sustinere a domniei sale de a continua ca si premier cu un guvern politic, nu cu un guvern de tehnocrati, asa cum e normal si asa cum, de altfel, exista si asteptarea publica dupa alegerile parlamentare. De la bun inceput s-a spus ca acest guvern are un mandat limitat pana la alegeri, strict datorita situatiei din noiembrie 2015, cand era nepotrivit sa se aseze un guvern politic dupa ceea ce s-a intamplat la Colectiv, dupa nemultumirea oamenilor, dupa toate lucrurile din acel moment", a afirmat Busoi intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

 

 

In ceea ce priveste intentia unor ministri de a candida pe listele PNL, Cristian Busoi a sustinut ca liberalii sunt deschisi si ca au anuntat acest lucru "si public, si in privat".

 

 

"Urmeaza sa se decida sa vina. Evident ca nu putem sa facem rugaminti publice, nu putem sa dam nume, nu putem sa facem asta prin intermediul presei. Daca dintre ministrii care se simt apropiati de viziunea si ideologia PNL exista dorinta in randul unora dintre domniile lor sa se alature proiectului PNL, deschidere exista, doar ca trebuie sa vina. Sunt trei-patru ministri care ar putea veni alaturi de PNL", a adaugat Busoi.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22