Florian Walter, actionarul majoritar al Romprest, ar fi fugit in Cuba, cu o zi inaintea perchezitiilor DIICOT (SURSE)

P.c. | 12.05.2015

Pe aceeași temă

Conform unor informatii publicate de Prahova Online, Florian Walter, actionar majoritar Romprest, s-ar afla in Cuba, fugind din Romania cu o zi inainte de declansarea perchezitiilor DIICOT la firma si la locuinta sa. Walter ar fi trecut prin Monaco inainte, pentru a retrage o suma de bani dintr-o banca locala, relateaza Hotnews.

 

Procurorii DIICOT au efectuat, miercuri dimineață, percheziții la firma si la domiciliul omului de afaceri Florian Walter, patronul companiei de salubrizare Romprest. Walter este suspect de evaziune fiscală și spălare de bani. Elena Hosu, procuroarea șefă adjunctă a DIICOT, a declarat ca Walter s-a sustras urmăririi penale și a fost dat în consemn la frontieră 

 

"Exista indicii ca este in tara si se sustrage urmaririi penale", au declarat la acel moment reprezentantii DIICOT intr-o conferinta de presa. Walter, implicat si in finantarea unor echipe de fotbal, e acuzat de procurori ca ar fi participat la o schema de evaziune fiscala in valoare de circa 4,5 milioane euro.

 

CITITI SI: DIICOT: Florian Walter, patronul Romprest, s-a sustras urmăririi penale si a fost dat în consemn la frontieră

 

Procurorii sustin ca Florian Walter ar fi facut achizitii fictive de clorura de calciu (o substanta utilizata in procesele tehnologice ale companiilor de salubritate). 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22