Hollande i-a spus Theresei May să mai aştepte în legătură cu negocierile Marea Britanie-UE

E.b. | 30.03.2017

Președintele francez, Francois Hollande, i-a declarat joi premierului britanic Theresa May că negocierile privind Brexit-ul trebuie să se axeze în primul rând pe modul în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană.

Pe aceeași temă

 
 

Asta înainte ca acestea să abordeze viitorul relațiilor regatului cu blocul comunitar, a indicat biroul său de presă,transmite Reuters, preluată de Agerpres.

 

Potrivit sursei, într-o convorbire telefonică, Hollande i-a spus dnei May că negocierile trebuie să aibă loc ''într-o manieră clară și constructivă, astfel încât ele să înlăture incertitudinile și să respecte în totalitate regulile și interesele celor 27 de țări membre ale Uniunii Europene''.

 

''Președintele a indicat că negocierile trebuie să aibă loc mai întâi în legătură cu termenii retragerii, să abordeze în special drepturile cetățenilor'' și obligațiile care rezultă din angajamentele făcute de către Regatul Unit'', se afirmă într-un comunicat al biroului de presă al lui Hollande de la Palatul Elysee.

 

''Pe baza progreselor înregistrate, noi am putea deschide discuțiile privind cadrul viitoarelor relații dintre Regatul Unit și Uniunea Europeană'', se mai spune în comunicat. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22