LIVE Joe Biden tot mai aproape de Casa Alba: Conduce în statele Pennsylvania, Georgia și Nevada

Redactia | 03.11.2020

Joe Biden a trecut în față la numărătoarea voturilor din Pennsylvania, Georgia și Nevada și mai are nevoie de victoria într-un singur stat din cele patru unde se mai numără voturi pentru victorie.

Pe aceeași temă

7 octombrie 2020

UPDATE - Trump a dat publicităţii un comunicat în care a dat de înţeles că va continua să conteste rezultatele alegerilor în instanţă. „Nu mai este vorba doar despre aceste alegeri. Este vorba despre integritatea întregului nostru proces electoral”, a spus el.

Potrivit apropiaţilor săi, Trump a început deja să le spună consilierilor că nu mai crede într-o victorie miraculoasă, pe ultima sută de metri. El speră însă că o luptă îndelungată în instanţă, împreună cu o retorică agresivă privind frauda electorală, va crea suficientă îndoială în societate pentru ca el să poată refuza să accepte rezultatele oficiale.

Trei persoane au dezvăluit pentru CNN că preşedintele îşi va epuiza toate căile legale de atac, înainte de a recunoaşte înfrângerea.

Donald Trump a evitat să dea vreun semn că se pregăteşte să recunoască pierderea alegerilor, iar apropiaţii săi se întreabă cine ar putea să-l convingă să plece de la Casa Albă dacă Joe Biden va câştiga, scriu jurnaliştii CNN.

Deşi în statele-cheie Trump este în urma lui Biden, actualul preşednte nu a pregătit niciun discurs în care să îşi recunoască înfrângerea. În discuţiile sale din ultimele zile cu aliaţii săi ar fi spus că nu are nicio intenţie de a-şi recunoaşte înfrângerea, potrivit unor surse apropiate preşedintelui, citate de CNN.

Poziţia lui a fost susţină până acum şi de cei din jurul său, precum principalii consilieri şi fiii săi, care au depus un efort agresiv în instanţă pentru a contesta rezultatele şi pentru a pune presiune pe Republicani să îl susţină în continuare pe preşedinte.

Consilierii săi, inclusiv şeful său de cabinet, Mark Meadows, nu au încercat să îl convingă pe preşedinte cu privire la realitatea votului. Potrivit CNN, aceştia l-au susţinut în ideea că alegerile au fost fraudate. Această atitudine i-a iritat pe unii colaboratori, care consideră că Meadows îi alimentează preşedintelui convingerea că a avut loc o fraudă, iar rezultatul scrutinului este ilegitim.

Potrivit informaţiilor CNN, preşedintele şi-a petrecut ziua de vineri nervos şi frustrat, urmărind ştirile de la televizor şi acuzând că nu este apărat de suficienţi oameni în presă.

6 octombrie, 2020

UPDATE Vicepreședintele Joe Biden a declarat vineri seară: "Nu avem încă o declarație finală de victorie, dar cifrele ne spun că este clar".

"Vom câștiga această cursă. Uită-te doar la ce s-a întâmplat de ieri. Cu douăzeci și patru de ore eram în urmă în Georgia, acum suntem în avans și vom câștiga acel stat. Acum douăzeci și patru de ore eram în urmă în Pennsylvania și vom câștiga Pennsylvania. Și acum suntem în față, dar câștigăm în Arizona, câștigăm în Nevada și, de fapt, avansul nostru tocmai s-a dublat în Nevada. Suntem pe drumul spre peste 300 de voturi electorale. Și uitați-vă la numerele naționale. Vom câștiga această cursă cu o majoritate clară, cu națiunea în spatele nostru", a spus Biden.

UPDATE Un consilier economic de top al președintelui republican Donald Trump a declarat pentru CNBC: „Eu cred că transferul de putere va fi pașnic”.

Larry Kudlow fusese întrebat dacă o tranziție instituțională este suficientă pentru a calma tensiunile de pe piețele financiare.

„Aceasta este cea mai măreață democrație a lumii și vom respecta statul de drept, iar acest președinte va face la fel”, a spus Kudlow.

UPDATE Pennsylvania: Avansul lui Biden crește la 27 de mii de voturi

Cel mai mare district din Arizona, Maricopa, a lansat un nou lot de voturi vineri seară, iar avansul lui Joe Biden scade la 29.861

Statul american Georgia a anunțat că va renumăra voturile în alegerile care par a fi câștigate de democratul Joe Biden.

„Cu așa o diferență mică, va fi o renumărare a voturilor în Georgia”, a declarat secretarul de stat local Brad Raffensberger.

UPDATE Judecătorul Alito de la Curtea Supremă ordonă statului Pennsylvania să respecte instrucțiunile secretarului de stat

Judecătorul Samuel Alito a ordonat tuturor consiliilor districtuale din Pennsylvania să separe buletinele de vot primite după ziua alegerilor și a spus că, dacă buletinele de vot sunt numărate, acestea vor fi numărate separat. Acest ordin este în conformitate cu îndrumările pe care secretarul de stat din Pennsylvania le-a emis deja.

UPDATE Echipa de campanie a lui Donald Trump a anunțat într-un comunicat de presă că va contesta rezultatul alegerilor

Într-un comunicat de presă, juristul șef al campaniei, Matt Morgan a scris că „aceste alegeri nu s-au terminat”.

„Falsa proiecție a lui Joe Biden drept câștigător este bazată pe rezultate din patru state unde numărătoarea nu s-a finalizat”, a mai spus acesta.

Morgan a acuzat și nereguli la vot în Pennsylvania și Nevada.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Michiganului, Lee Chatfield, a anunțat vineri că toate comitetele de supraveghere ale legislativului se vor întruni sâmbătă „pentru a începe o anchetă privind alegerile și procedurile de numărare în statul nostru pentru aceste alegeri și viitoare”.

Numărarea buletinelor de vot în Arizona se va extinde până la sfârșit de săptămână, cu 250.00 buletine rămase de numărat, potrivit CNN.

Potrivit secretarului de stat Katie Hobbs, Arizona are aproximativ 250.000 până la 270.000 de buletine de vot necontestate. Hobbs, vorbind cu CNN, a declarat că 137.000 dintre aceste buletine de vot se aflau în districutl Maricopa și că, după publicarea mai multor rezultate în această seară, acest număr ar scădea sub 100.000 de buletine.

UPDATE

Înainte de finalizarea numărătorii voturilor din ultimele state:

Proiecția Fox News: Biden 264 voturi / Trump 214 voturi

Proiecția CNN: Biden 253 voturi / Trump 213 voturi

Pentru a câștiga alegerile, orice candidat are nevoie de minimum 270 de electori

UPDATE: Joe Biden a trecut în frunte și în statul Pennsylvania (20 de voturi electorale) cu peste 5.000 de voturi, transmit FoxNews și CNN, după numărarea a circa 95% din voturi. Candidatul democrat a recuperat o diferență uriașă, de 600.000 de voturi în cel mai mare stat rămas de numărat. Recuperarea vine după numărarea voturilor prin corespondență. Dacă câștigă Pennsylvania, Biden nu mai are nevoie de nici un alt stat dintre cele în care nu s-a încheiat numărarea. Cu toate acestea, numărătoarea voturilor din Pennsylvania nu va deveni oficială decât după ce justiția se va pronunța asupra cererilor echipei Trump de oprire a numărării voturilor procesate după ziua votului.

UPDATE: În statul Georgia (16 voturi electorale), unde Joe Biden a preluat în premieră conducerea, mai sunt de numărat peste 8.000 de voturi, potrivit unui responsabil al biroului electoral citat de The Guardian. Joe Biden conduce cu 1.096 de voturi în fața lui Donald Trump în acest stat care s-ar putea dovedi decisiv în economia alegerilor.

UPADTE: Joe Biden primește începând de astăzi un dispozitiv sporit de securitate din partea Secret Service (serviciul care se ocupă de protecția demnitarilor americani), transmite FoxNews

UPDATE: Nevada (6 electori) – Biden are avans de 12.000 de voturi (84% buletine procesate)

Joe Biden a preluat conducerea în statul Georgia, un stat absolut esențial pentru Donald Trump în aritmetica electorală. Fostul vicepreședinte conduce acum în acest stat cu puțin peste 900 de voturi. Dacă pierde Georgia, Donald Trump nu mai are nicio șansă să câștige în Colegiul Electoral, singura lui șansă fiind să câștige restul statelor și să fie ales, apoi, cu ajutorul delegațiilor statelor din Camera Reprezentanților.

Poliția din Philadelphia, Pennsylvania, a anunțat că anchetează un presupus plan de atac asupra centrului electoral în care se numără voturile la alegerile prezidențiale într-o zonă în care voturile au arătat majorități covârșitoare pentru Joe Biden și în defavoarea lui Donald Trump.

UPDATE - ora 10.00, ora României - Biden 253 - Trump 213

Procesul de vot pentru alegerea celui de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii a ajuns la final. Americanii au avut de ales între preşedintele în exerciţiu, republicanul Donald Trump, care aspiră la al doilea mandat, şi candidatul Partidului Democrat, Joe Biden. După închiderea urnelor, anunţarea câştigătorului ar putea dura zile. La acest scrutin, peste 100 de milioane de americani au votat anticipat din cauza pandemiei de COVID-19, ceea ce înseamnă că o întârziere în numărarea tuturor voturilor este foarte probabilă.

UPDATE -ora 9.23, ora României - Serviciul poștal al SUA a mai găsit 1.700 de buletine de vot prin corespondență. Vineri seară e termenul limită pentru primirea lor.

Serviciul poştal al Statelor Unite (USPS) a informat că aproximativ 1.700 de buletine de vot au fost identificate la centre de procesare a corespondenţei în statul Pennsylvania, în timpul a două verificări întreprinse joi, şi că buletinele sunt în curs de a fi predate autorităţilor electorale, transmite vineri Reuters.

Într-un document înaintat către tribunal vineri dimineaţă, serviciul poştal informează că circa 1.070 de buletine de vot au fost găsite la centrul de procesare şi distribuire al USPS din Philadelphia. Alte în jur de 300 de buletine au fost găsite la centrul din Pittsburgh, 266 la Lehigh Valley şi restul la diferite alte centre de procesare.

În Pennsylvania buletinele de vot trebuie să fie primite până vineri seara pentru a putea fi numărate.

UPDATE - ora 8.33 Dacă nu câștigă Trump, republicanii contestă legitimitatea alegerilor

Doi senatori apropiaţi de Donald Trump au avertizat joi că republicanii ar putea respinge legitimitatea rezultatelor la alegerile prezidenţiale dacă ele îi sunt defavorabile preşedintelui american, relatează AFP.

În timp ce câţiva aleşi republicani s-au delimitat de acuzaţiile de fraudă lansate, fără dovezi, de Donald Trump după scrutinul de marţi unde s-a confruntat cu democratul Joe Biden, senatorii Lindsey Graham şi Ted Cruz l-au apărat cu înverşunare pe preşedinte la postul de televiziune Fox News.

UDPATE - ora 6,16, ora României - Trump pierde teren în Pennsylvania

Ultimele date arată că preşedintele american Donald Trump pierde teren în Pennsylvania, stat care reprezintă 20 de voturi în colegiul electoral, având un avans de mai puţin de 50.000 de voturi la fiecare nouă tranşă de buletine de vot, relatează dpa.

În Arizona, care reprezintă 11 voturi în colegiul electoral, conduce candidatul democrat Joe Biden care a înregistrat o creştere de aproximativ 46.000 de voturi.

Între timp, în Georgia sunt 2.500 de voturi care îi separă pe cei doi candidaţi. În Nevada, unde situaţia nu se actualizează continuu, Biden are un avans de aproximativ 11.400 de voturi. Statul are şase voturi în colegiul electoral.

Pennsylvania este unul dintre cele cinci state în care votul nu este încă cunoscut şi care ar putea influenţa rezultatul alegerilor prezidenţiale.

***

Joe Biden mai are nevoie de victorie într-un singur stat din cele patru care mai numără voturile

Înainte de numărarea voturilor din ultimele state, joi seară, Joe Biden conducea cu 264 de voturi la 214 pentru Trump, conform Fox News, sau 253 la 213 conform CNN.

UPDATE: În Nevada, Biden își mărește ecartul la 12.000 de voturi (de la 8.000), după procesarea a 76% din buletine. Urmează să vină rezultatele din Las Vegas, Clark County, unde sunt cele mai multe voturi din statul cu 6 electori.

UPDATE: Un judecător din Georgia a respins o solicitare a campaniei Trump, care acuza că oficiali electorali au încercat să numere buletine de vot invalide. Însă la solicitarea judecătorului, aceștia nu au putut aduce probe, transmite The Guardian.

UPDATE: Avantajul lui Trump din Pennsylvania scade de la 600.000 de voturi la 116.000 de voturi, după procesarea a 88% din buletine. Un tribunal din acest stat a decis că observatorii campaniei Trump ar putea sta mai aproape pentru a urmări procesarea voturilor din Philadelphia, însă nicio instanță nu a găsit nereguli în procesul electoral din acest oraș, conform CNN.

UPDATE: Donald Trump, un nou mesaj pe Twitter: ”Nici un vot venit după ziua alegerilor nu va fi numărat!”

UPDATE: Un oficial al statului Georgia a confirmat într-o conferință de presă că mai sunt circa 60.000 de voturi de numărat, iar scorul e prea strâns pentru a putea fi făcută o proiecție (BBC)

UPDATE - Joe Biden a câştigat miercuri în statele-cheie Michigan şi Wisconsin, recucerind o parte importantă a "zidului albastru” pierdut de democraţi la alegerile prezidenţiale din Statele Unite de acum patru ani şi reducându-i mult şansele de realegere preşedintelui în exerciţiu, republicanul Donald Trump, scrie Associated Press.

Agenţia, citată de Agerpres, consemnează că la o zi după încheierea scrutinului niciunul din cei doi candidaţi nu a întrunit cele 270 de voturi în Colegiul Electoral necesare pentru următorul mandat la Casa Albă.

După victoriile în cele două state din regiunea Marilor Lacuri, Biden dispune însă de 264 de voturi în Colegiu şi mai are nevoie să câştige într-un singur stat din cele încă indecise pentru a deveni al 46-lea preşedinte al SUA. El a fost votat de peste 71 de milioane de americani - un record istoric - şi a declarat miercuri după-masă, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă să fie ales; totuşi, el nu şi-a proclamat încă victoria.

UPDATE

Joe Biden - 253 de electori; Donald Trump - 214 electori

Joe Biden câștigă statul Wisconsin (10 electori). Biden 49,6%- Trump 48,9%. Mai sunt 1,7% voturi de numarat.

Joe Biden câștigă statul Michigan (16 electori). Biden 50,4%- Trump 48%. Mai sunt 1%de voturi de numărat

UPDATE Echipele de campanie ale luiDonald Trump au anunțat că se vor adresa instanței pentru a opri numărarea voturilor în Pennsylvania și Michigan și a cere renumărarea voturilor în Wisconsin.

UPDATE: Echipa de campanie a lui Donald Trump anunță că a depus cerere în instanță pentru ca procesul de numărare în Michigan să fie oprit.

UPDATE: Echipa de campanie a lui Donald Trump cere renumărarea voturilor în Wisconsin, unde rezultatele finale dar neanunțate oficial arată un avans de peste 20 000 de voturi în favoarea lui Joe Biden.

„Au fost raportate nereguli în mai multe zone din Wisconsin, ceea ce ridică serioase îndoieli asupra validității rezultatelor”, a anunțat șeful de campanie al lui Donald Trump, Bill Stepien.

Fără victorie în Wisconsin, Michigan și Pennsylvania, Donald Trump își pierde șansele de a câștiga alegerile.

UPDATE: Donald Trump a postat pe Twitter două noi mesaje în care acuză fraudarea alegerilor.

„Lucrează din greu să facă să dispară avantajul de 500 000 de voturi în Pennsylvania. Urgent. La fel în Michigan și în alte locuri. Au găsit voturi pentru Biden peste tot - în Pennsylvania, Wisconsin și Michigan. Foarte rău pentru țara noastră!

UPDATE: Biden poate deveni noul președinte al SUA cu cel puțin 270 de voturi ale electorilor dacă își păstrează avantajul din trei state: Nevada, Wisconsin și Michigan.

UPDATE: Președintele Donald Trump a postat pe Twitter un comentariu în care spune că ”Noaptea trecută conduceam, deseori solid, în multe state-cheie, aproape toate conduse și controlate de Democrați. Apoi, unul câte unul, au început să dispară ca prin magie pe măsură ce voturi-surpriză era numărate. FOARTE CIUDAT, iar casele de sondare au greșit complet”.

UPDATE: Joe Biden l-a depășit pe Donald Trump în Michigan, un stat cheie pentru ambele campanii și conduce la o diferență de 0,1%, însă un număr important de voturi din zonele urbane ale statului urmează să fie numărate în următoarele ore.

UPDATE: Avansul lui Donald Trump continuă să se micșoreze progresiv în Michigan în contextul numărării voturilor. Președintele în exercițiu are acum un avans de doar 0,5% în acest stat. În Wisconsin, Joe Biden și-a mărit din nou avansul și conduce cu 0,6% după ce rezultatele parțiale inițiale arătau o diferență mare. Dacă Biden câștigă Wisconsin și Michigan și își păstrează avansul în Nevada și Arizona, el nu mai are nevoie de alt stat pentru a câștiga, aceste state asigurându-i exact 270 de voturi în Colegiul Electoral. Donald Trump, în schimb, trebuie să își mențină scorul în Georgia și Carolina de Nord și să câștige Michigan și Pennsylvania pentru a putea câștiga, dacă Biden menține controlul asupra Wisconsin, Nevadei și Arizonei.

UPDATE: Diferența se micșorează în Michigan, cu 86% dintre voturi numărate. Donald Trump conduce în continuare cu 49,4%, în timp ce Joe Biden are 48,9%.

După numărarea a 97% dintre voturile din Wisconsin, Joe Biden menține cu avans de 49,5%, față de 48,8% pentru Donald Trump.

Joe Biden - 224 de electori, Donald Trump - 213.

Mai sunt nouă state în care câștigătorul nu este decis: Alaska, Arizona, Georgia, Michigan, Maine, Nevada, North Carolina, Pennsylvania și Wisconsin.

UPDATE - Biden preia conducerea în Wisconsin

Rezultatele din Milwaukee au transferat Wisconsin-ul către Joe Biden, care are o un avans în acest stat chiar acum, spune Phil Mattingly de la CNN.

Election officials count absentee ballots in Milwaukee, Wisconsin, early on November 4.


UPDATE - Biden câștigă Hawaii, transmite CNN.

UPDATE 10.15 - Trump conduce în Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Carolina de Nord, Georgia, pe rezultate parțiale iar Biden în Nevada și Arizona.

Biden mai trebuie să câștige două dintre statele Pennsylvania, Michigan sau Wisconsin ca să-și asigure 270 de electori.

UPDATE 09.55: Bernie Sanders a reacționat pe Twitter după declarațiile lui Trump: „Aceste alegeri nu se termină când spune Trump. Se vor termina după ce fiecare vot va fi numărat”.

UPDATE 9.45

Fotografia de moment arată tot un avans al lui Biden în fața lui Trump: 238 la 213 (Fox News), 220 la 213 (CNN), 225 la 213 (New York Times)

UPDATE 9.30

Într-o declarație la Casa Albă, Trump s-a declarat câștigător în statele-cheie, dar l-a acuzat pe Biden de fraudă și a amenințat că va merge la Curtea Supremă.

”Oamenii au iesit la vot in numar record, au iesit sa sustina miscarea noastra minunata. Sunt state unde nu ne asteptam sa castigam, dar am castigat. Am castigat marele stat Ohio, am castigat Texas. Se incearca o frauda importanta, asa ca vom merge la Curtea Suprema".

UPDATE 8.30 FoxNews afirmă că Biden are 238 de voturi electorale, iar Trump a câștigat 213.

CNN indică 219 voturi pentru Biden și 209 pentru Trump.

UPDATE 8.20

CNN:

Donald Trump a câștigat Texas (38 de electori).

Joe Biden a câștigat Rhode Island (4 electori).

Dacă Joe Biden își menține avansul în Arizona, stat câștigat de Trump în 2016, candidatul democrat are nevoie de Wisconsin și Michigan. În Wisconsin și Michigan conduce Trump în rezultatele parțiale.

UPDATE 8.00 Situația în statele-cheie:

Donald Trump conduce în Florida, Carolina de Nord, Texas, Michigan, Pennsylvania, Wisconsin, Georgia.

Joe Biden conduce în Arizona și Minnesota.

UPDATE 7.45

Trump- Indiana, Kentucky, Tennessee, Virginia de Vest, Arkansas, Oklahoma, Alabama, Mississippi, Missouri, Nebraska, Louisiana, Wyoming, Dakota de Nord și Sud, Utah, Kansas, Idaho, Ohio, Texax, Montana

Biden- Massachusetts, DC, Maryland, Vermont, Delaware, Maine, Virginia, Connecticut, Maryland, New Jersey, Rhode Island, Illinois, New York, Colorado, New Hampshire, Hawaii, Arizona, Minnesota.

”Voi face o declarație în noaptea aceasta. O mare victorie!”, a scris Trump pe Twitter. După câteva minute, a postat un alt mesaj, în care spune că ”avem un avans mare, dar ei încearcă să fure alegerile. În niciun caz nu-i vom lăsa. Voturile nu pot fi date după ce alegerile s-au încheiat!”.

”Păstrați-vă încrederea. Vom câștiga. Sunt aici să vă spun că suntem pe cale să câștigăm aceste alegeri”, a spus Biden în fața suporterilor săi

UPDATE 7.30. Biden a câștigat în Minnesota (16 voturi în Colegiul Electoral), iar Trump în Montana (3 voturi)

UPDATE 7.00. Estimări Fox News- 227 la 204 în favoarea lui Biden.

Estimarea CNN- 205 la 132

UPDATE 6.30 Biden ar fi câștigat în Arizona și Hawaii, potrivit Fox News.

Trump ar fi câștigat Ohio și Texas.

UPDATE 6.000. Biden a câştigat New Hampshire, potrivit NBC şi CBS,

Trump este dat câştigător în Kansas, Missouri şi Nebraska, trei state care ar putea să îi aducă 21 de electori, potrivit CNN, Fox News, NBC şi New York Times.

Biden a obţinut 135 de electori, în vreme ce Trump a obţinut 115 -116 electori.

UPDATE. EXIT POLL CNN (național)

Care este cea mai importantă temă pentru care votați:

· Economia - 34%

· Inegalitatea rasială - 21%

· Epidemia COVID-19 - 18%

· Criminalitatea - 11%

· Politici publice de sănătate - 11%

Aproape o sută de milioane de americani au votat deja prin corespondență sau anticipat. Marți, ziua votului, la secțiile de votare s-au format cozi lungi. Alegerile au loc în contextul pandemiei de coronavirus.

Fiecare stat american are o procedură diferită de vot, majoritatea având la dispoziție o perioadă de vot timpuriu, care permite cetățenilor să voteze, în persoană, înainte de alegeri. Perioada poate varia de la 45 de zile înainte de ziua alegerilor (cazul statului Michigan), la 29 de zile (California), 27 de zile (Arizona), a doua zi de luni înainte de ziua oficială a alegerilor (Maryland), la state care nu acceptă voturi decât în ziua alegerilor: Connecticut, Delaware, Mississippi, Missouri, New Hampshire, Pennsylvania.

În cazul votului prin poștă, statele au însă trei strategii diferite de numărare a voturilor. Unele state încep deschiderea plicurilor conținând votul înainte de ziua alegerilor (California, Oregon, Texas), altele încep numărătoarea în ziua în care e primit votul. În patru state americane, Pennsylvania, Wisconsin, Mississippi și Alabama, voturile sunt deschise și numărate în ziua alegerilor, cu puțin timp înainte de închiderea urnelor.

Sunt 5 state -cheie care pot decide președintele: Florida - 29 de voturi de electori, Pennsylvania - 20 de voturi de electori, Ohio - 18 voturi de electori, Georgia - 16 voturi de electori, Michigan - 16 voturi de electori

CITESTE SI

Kamala Harris, nominalizată de democrați pentru postul de vicepreședinte, a declarat, marți, pe aeroportul din Detroit, că se așteaptă ca americanii, indiferent cu cine votează, să apere democrația, făcând referire la posibilele scenarii violente care sunt așteptate după alegeri.

Donald Trump a continuat atacurile referitoare la exprimarea votului prin corespondenţă şi a sugerat că va trimite avocaţi dacă statele vor continua să numere voturi după ziua alegerilor. Acesta a recunoscut că nu și-a pregătit un discurs de renunțare sau acceptare pentru finalul zilei alegerilor.

FBI investighează o serie de misterioase apeluri telefonice în care un robot îi îndeamnă pe oameni să stea acasă în ziua alegerilor în timp ce SUA rămâne în stare de alertă ridicată pentru a se asigura că scrutinul nu este compromis, a spus marți un oficial din cadrul Departamentului pentru Securitate Internă, relatează Reuters.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22