Clotilde Armand: Indoieli in privinta corectitudinii numărarii voturilor la sectorul 1

Fara Autor | 06.06.2016

Clotilde Armand, candidata USB la primaria sectorului 1 al Bucureştiului, a transmis astazi ca răsturnarea de situație in privinţa rezultatelor votului de la sectorul 1 al Capitalei ridica semne de intrebare in privinta corectitudinii numărarii și a înregistrarii voturilor în secțiile de votare.

Pe aceeași temă

 

"Prezența la vot este prima formă de implicare în procesul de guvernare a comunității în care locuim. Din acest motiv țin să mulțumesc celor care și-au exprimat ieri votul, indiferent de opțiunile lor politice. Le sunt profund recunoscătoare celor care s-au mobilizat pentru a ne susține și care mi-au transmis mesajele lor.

 

Cele mai multe dintre aceste mesaje contin comentarii cu privire la răsturnarea scorului în favoarea dlui Dan Tudorache în timpul nopții, după ce rezultatele parțiale anunțate de BEC la ora 24.00 erau în favoarea candidaturii mele. Această răsturnare de situație aruncă o îndoială asupra corectitudinii procesului de numărare și înregistrare a voturilor în secțiile de votare.

 

Simpla apariție a unei asemenea îndoieli, după 26 de ani de la demararea procesului democratic în România, aruncă o lumină negativă asupra imaginii țării.

 

Sunt convinsă că Biroul Electoral Central își va îndeplini atribuțiile. Cred că în România anului 2016 sunt depașite metodele de presiune și fraudare electorală."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22