Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Justitia ii da castig de cauza lui Kovesi in procesul cu Antena 3. Decizia nu e definitiva
Tudor Despina - - - -
2015-10-16
Actualitate Interna
0

Daune morale de 250.000 de lei urmeaza sa-i plateasca postul TV Antena 3, in solidar cu Mihai Gadea, Razvan Savaliuc, Bianca Nae si Mugur Ciuvica, sefei DNA Laura Kovesi, potrivit unei decizii luate vineri de Tribunalul Bucuresti. In acest caz poate fi facuta contestatie.

 

Instanta a admis in parte actiunea principala a procurorului sef al DNA, actiunea fiind deschisa in urma unor afirmatii facute in emisiunea “Sinteza Zilei” din 19 Iunie 2014, potrivit Agerpres.

 

Obliga paratii in solidar la 250.000 de lei daune morale si sa comunice public dispozitivul hotararii in zece zile de la ramanerea definitiva la postul Antena 3. Respinge in rest pretentiile si respinge cererea reconventionala”, se arata in hotararea magistratilor, aceasta nefiind insa definitiva.

 

Kovesi a dat in judecata postul Antena 3, in Iunie 2014, alaturi de jurnalistii Mihai Gadea, Bianca Nae, Radu Tudor si Razvan Savaliuc si analistul Mugur Ciuvica. Sefa DNA a reclamat faptul ca in editia din 19 Iunie 2014 a emisiunii “Sinteza Zilei” a fost acuzata ca a musamalizat ancheta in dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial.

 

In actiunea depusa in instanta, Kovesi a cerut obligarea paratilor la plata in solidar a sumei de un milion de lei.

 

Sefa DNA sustine ca in emisiune au fost prezentate fapte si au fost lansate afirmatii mincionase care i-au creat un prejudiciu de imagine si au adus atingere grava demnitatii umane.

TAGS : proces kovesi antena 3 mihai gadea mugur ciuvica daune
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
410
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22