Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Victor Ponta lansează un nou proiect politic, alături de Bănicioiu şi de Daniel Constantin
Vlad Toma - - - -
2016-01-07
Actualitate Interna
1

Conform unor informaţii prezentate de România Tv, Victor Ponta, fostul premier al României, îşi va lansa zilele următoare o fundaţie, care ar ar urma să atragă mai multe nume din politica românească.

 

Potrivit unor surse politice, citate de România TV, fundaţia ar fi fost înfiinţată de Victor Ponta împreună cu fostul ministru Nicolae Bănicioiu şi cu liderul ALDE Daniel Constantin.

 

Fundaţia, în care se vor mai regăsi şi alţi membri PSD, va fi lansată, oficial, pe 14 ianuarie. Planurile pentru fundaţie au fost discutate şi cu foştii săi miniştri la finalul anului trecut, cu care Ponta a avut o întâlnire.

 

Conform sursei citate, apropierea dintre Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu si  Daniel Constantin, vechi parteneri din coalitia de guvernare, ar fi dat naştere unor discuţii privind varianta unei constructii politice alaturi de ALDE

 

Dragnea le cere membrilor PSD sa nu colaboreze cu fundaţia lui Ponta

 

Conform declaraţiilor facute de mai mulţi social-democraţi, Dragnea le-ar fi cerut membrilor PSD să nu colaboreze cu Victor Ponta în afara partidului. „Domnul preşedinte era normal că, auzind că anumiţi miniştri vor să meargă într-o fundaţie a lui Ponta, de aici s-a pornit, ce rol are fundaţia asta, e fundaţia partidului?”, aspus Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora, citat de Digi 24.

 

„A spus că l-a invitat pe Victor Ponta şi a spus ceva de genul că nu este bine că îşi face o fundaţie”, a spus și Şerban Valeca, preşedinte PSD Argeş.

 

Victor Ponta a organizat o reuniune cu foştii miniştri din guvernele PSD la un restaurant din nordul Capitalei, fara a-l invita insa si pe Liviu Dragnea. „Am participat la o întâlnire informală cu fostul premier Victor Ponta şi cu colegii din Cabinet. Sigur, au participat mai mulţi miniştri, nu am făcut politică. Au participat şi domnul Constantin şi domnul Oprea”, a spus Mircea Duşa, fost ministru al Apărării, conform Digi24.

 

TAGS : victor ponta psd fundatie daniel constantin nicolae banicioiu alde c.p. tariceanu
Comentarii
Marius Nicolescu 2016-01-07
Iar joaca Mana Moarta asta si se da mare crezand ca stie sa joace la cacealma si castiga alegerile!? N-anteles nimic, bietul.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2641
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22