Liberalii mai schimba un candidat la Capitala: Pocora in locul lui Stefan Vasile

Dora Vulcan | 21.04.2016

Conducerea PNL Bucureşti a validat joi candidatura Cristinei Pocora la Primaria sectorului 3 în locul lui Florin Stefan Vasile.

Pe aceeași temă

 

 

 

UPDATE: Imediat dupa nominalizarea sa in cursa pentru primaria sectorului 3, Cristina Pocora a iesit la atac:

Îl invit pe domnul Negoiță, încă de pe acum, să iasă din ascunzătoare — am auzit că, așa, pe ascuns, și-a depus candidatura — să vină și să discutăm deschis despre mandatul domniei sale și despre planurile de viitor. Să discutăm despre raportul Curții de Conturi privind cheltuirea banului public în sectorul 3 sub mandatul său. Dacă cumva nu poate și îi e frică, chiar și cu doamna Firea aș putea să discut acest subiect", a afirmat Cristina Pocora, într-o conferință de presă.

 

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a explicat schimbarea candidatului la sectorul 3, Cristina Pocora înlocuindu-l în cursa electorală pe Florin Ștefan Vasile.

 

"Filosofia noastră este să luptăm în echipă și să lucrăm în echipă. Ori, condiția reușitei în echipă este o compatibilitate totală și o armonizare între candidat și echipa din cadrul organizației. (...) La sectorul 3, în ultimele zile, au apărut semne ale unor ezitări în această direcție și noi optimizăm în acest fel campania electorală. Este o decizie prin care să securizăm 100% șansele pe care le avem pentru a câștiga. Vom câștiga și la sectorul 3", a spus Predoiu, citat de Agerpres.

 

În opinia liderului PNL București, "Robert Negoiță este un primar coruptNu o spune un membru al PNL, o spune un raport al Curții de Conturi. Curtea de Conturi care e condusă de membri marcanți ai PSD, dacă nu mă înșel și domnul Sârbu e pe acolo. Deci bucureștenii să se uite cu atenție în raportul Curții de Conturi despre cum a gestionat domnul Negoiță banul sectorului. Ori, noi nu ne permitem să pierdem nicio fărâmă de șansă acolo și vom câștiga cu Cristina Pocora", a arătat Predoiu.

 

Inlocuirea lui Florin Ștefan Vasile cu Pocora s-a facut dupa o analiza a sondajelor, in care s-a constatat ca cel dintai nu statea "foarte bine în sondaje".  

 

Sunt încântată de această candidatură pentru că avem un candidat femeie care va face performanță în Sectorul 3 pentru că am luptat pentru cotele de gen. Dacă nu alegem inspirat, cred că e o prostie să insiști în acel lucru. În opinia mea, nu mai așteptăm alte schimbări. Oricum, data limită e de 26 aprilie.”, a spus Alina Gorghiu la B1 TV imediat dupa nominalizarea Cristinei Pocora.

 

Totodata, conducerea PNL a validat si candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei, dupa retragerea de miercuri seara a candidaturii lui Marian Munteanu.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22