Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Presedintele si premierul roman condamna atentatul de la Nisa: Franța este în lacrimi
Vlad Toma - - - -
2016-07-15
Actualitate Interna
0

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si premierul Dacian Ciolos au condamnat atentatul teorist care a avut loc aseara in Franta, la Nisa. 84 de francezi si-au pierdut viata in acest atentat, alti 18 fiind grav raniti, conform cifrelor anuntate pana in prezent.

 

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat atentatul de la Nisa, precizand ca flagelul terorismului trebuie combatut: "Condamn ferm atacul înfiorător care a avut loc azi noapte la Nisa, de Ziua Națională a Franței. Teroarea a lovit din nou poporul francez, a lovit din nou Europa. O zi de sărbătoare s-a transformat într-una de doliu, după ce o mână criminală a curmat viețile a zeci de oameni și a lăsat în urmă peste o sută de răniți. 

 

Flagelul terorismului trebuie combătut, actele de cruzime trebuie stopate și putem face asta doar uniți împotriva celor care nu au nicio justificare pentru actele lor. Transmit condoleanțe familiilor victimelor și multă putere celor răniți! România este alături de Franța în aceste clipe îngrozitor de dureroase", a transmis presedintele roman.

 

Premierul Dacian Ciolos a condamnat de asemenea atentatul de la Nisa: "Franța este în lacrimi. La Nisa, bucuria sărbătorii Zilei Naționale s-a transformat în dramă. Viețile a zeci de oameni care celebrau libertatea, egalitatea, fraternitatea au fost secerate într-un act inuman.

 

În aceste momente, România este alături de Franța, de poporul francez încercat încă o dată de un atentat de o violență incalificabilă. Doresc să transmit condoleanțe familiilor îndoliate și tărie tuturor celor care trec prin această grea cumpănă.

 

La France est en deuil. Je voudrais exprimer mes condoléances au peuple Français, aux familles affectées par cet acte de barbarie aveugle. Nous restons solidaires contre la haine et la violence," a transmis premierul roman.

 

TAGS : Franta atentat Nisa carnagiu morti ziua Frantei
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
989
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22