Poliţiştii de frontieră sprijineau o reţea de traficanţi de migranţi VIDEO

E.b. | 25.08.2016

Operaţiune de amploare joi dimineaţă la Arad. Poliţişti de frontieră, ofiteri DGA şi procurori DIICOT au reuşit să anihileze o reţea de traficanţi de migranţi în care erau implicaţi poliţişti de frontieră.

Pe aceeași temă

 

 

Reţeaua era foarte bine organizată şi coordonată de la mii de kilometri de un cetăţean israelian din Palestina. Acesta se ocupa de racolarea transfugilor afro-asiatici veniţi din Turcia prin Bulgaria în România, conform stiri.tvt.ro.

 

De aici erau preluaţi de un turc, care se ocupa de transportul migranţilor la Arad şi de racolarea altora din centrele pentru refugiaţi. De aici, o femeie se ocupa de trecerea transfugilor în Ungaria şi mai departe în vestul Europei. Gruparea beneficia de sprijinul a doi poliţişti de frontieră, care făceau pe antemergătorii maşinilor care transportau migranţi şi asigurau trecerea lor peste graniţă în Ungaria.

 

 

Ancheta DIICOT a început în 2011, însă investigaţiile au fost oprite pentru că femeia şi complicii au fost prinşi în Ungaria cu un grup de migranţi şi condamnaţi. De puţin timp s-au întors în ţară, după ce şi-au ispăşit pedeapsa şi au fost eliberaţi.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22