Prințul Charles, ”Prinț de Transilvania” - la propunerea primarului din Alba Iulia

Dora Vulcan | 12.04.2017

Autorităţiile locale din Alba Iulia i-au făcut Prinţului Charles invitaţia de a vizita oraşul, dar şi de a primi titlul onorific de "Prinţ de Transilvania". Ieri, a venit şi răspunsul din partea Priţului care a spus că acceptă acest titlu onorific, anunță Digi 24.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a trimis o invitaţie oficială Prinţului Charles să primească titlul onorific de ”Prinţ de Transilvania”. Viceprimarul Gabriel Pleşa a confirmat și el că Prinţul Charles a primit o invitaţie de a primi titlul de ”Prinţ de Transilvania”, scrie Mediafax. 

 

 

 

 

„Administraţia locală i-a făcut Prinţului Charles o invitaţie cu ceva timp în urmă să viziteze Alba Iulia şi să-i oferim titlul onorific de ”Prinţ de Transilvania”, el având proprietăţi aici”, spune Gabriel Pleşa, viceprimarul din Alba Iulia, citat de Mediafax. Potrivit lui Pleşa, invitaţia către Prinţul Charles a fost făcută de primarul Mircea Hava.

 

 

 

Ieri, a venit şi răspunsul din partea Priţului care a spus cu acceptă acest titlu onorific. Deocamdată nu se ştie când va merge în vizită prinţul la Alba Iulia, dar administraţia locală speră ca acest lucru să se întâmple anul acesta, atunci când vor avea loc evenimentele dedicate „Zilelor Oraşului Alba-Iulia", scrie site-ul televiziunii Digi 24.

 

 

 

Ziarele britanice au scris că Prinţului Charles i s-a oferit acest titlu, iar Alteţa Sa deţine două case vechi de 400 de ani în Transilvania şi este fermecat de această zonă.

 

 

 

”El a aşteptat să fie rege o lungă perioadă de timp, dar acum Prinţului Charles i s-a oferit un alt titlu – Prinţ al Transilvaniei. Invitaţia a venit de la un primar român şi este un titlu onorific datorită ataşamentului său faţă de această zonă. Charles deţine două case de vacanţă vechi de 400 de ani în zonă şi se spune că este „vrăjit“ de mediul rural din Transilvania”, notează presa engleză.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22