Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Codul silvic pe repede-înainte în beneficiul UDMR, la schimb cu votul la moțiunea de cenzură
Dora Vulcan - - - -
2017-06-19
Actualitate Interna
1

Deputatul USR Adrian Prisnel relateaza intr-o postare pe Facebook ca la Comisia de Agricultura se discuta luni dupa-amiaza, "pe repede inainte", Codul Silvic, pentru ca acesta sa intre la vot in plen marti, în beneficiul UDMR în schimbul sprijinului la moțiunea anti-Grindeanu.

 

 

Potrivit lui Prisnel, in sedinta Comisiei sunt discutate mai multe amendamente, printre care si unul al UDMR, care "pare sa lase padurarul sa exploateze, dar sa si transporte lemnul".  

 

 

"PSD plateste in avans voturile UDMR pentru caderea guvernului, utilizand Parlamentul Romaniei", afirma deputatul USD.

 

 

 

 

 Postarea deputatului Adrian Prisnel:

 

"PSD plateste in avans voturile UDMR pentru caderea guvernului, utilizand Parlamentul Romaniei. Azi, dupa negocierile dintre Liviu Dragnea si Kelemen Hunor, parlamentarilor li s-a schimbat programul, fara nicio explicatie. In loc de plen se lucreaza in comisii, iar acolo au intrat doar proiectele de lege in care UDMR are interese.

 

Acum se discuta la Comisia de Agricultura Codul Silvic, pe repede inainte, pentru a putea intra la vot final in plen maine. Sedinta a fost convocata neregulamentar, cu mai putin de 24 de ore inainte.

 

Sunt multe amendamente utile, sau inofensive, dar si cateva pe care nu le-am avut in fata, si care, auzindu-le suna foarte mult a "pork."

 

De exemplu, un amendament UDMR pare sa lase padurarul sa exploateze, dar sa si transporte lemnul.

 

La alte comisii proiectul de lege care scade pragul pentru aplicarea dreptului la utilizarea limbii materne de la 20% la 10%.

 

Vedem maine la plen ce putem face."

 

foto Larisa Ciuta, Evz

TAGS : psd guvern grindeanu motiune cenzura udmr negociere codul silvic
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
eu 2017-06-19
cica s-a prins si amatorii de politica din USR, iesisi din nu stiu ce ONG+uri si aliante de interese care nu sunt super transparente! nici nu trebuia sa fii deputat, se vede de la o posta - de ani de zile! bah!
Total 1 comments.
7488
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22