Ministrul Educației, zis ”Genunche”: ”o palmă pe care câțiva inconștienți (...) o dă”

Dora Vulcan | 27.07.2017

Liviu Pop a fost corectat de moderatoarea Antena 3, dupa un dezacord jenant făcut într-o intervenție telefonică. Pop este cunoscut pentru licențele sale ”poetice”, rupte de realitatea gramaticii române, și pentru desființarea CNATDCU. Pop a făcut deliciul Fb după ce a anunțat operația la ”genunche”.

Pe aceeași temă

 

 

 

Liviu Pop a fost invitat sa comenteze pe marginea scandalului universităților din Arad, percheziționate de procurori pentru că furnizează diplome de licență fără ca studenții să fi trecut pe la facultate, practică celebră în România la ”fabricile de diplome”.

 

 

 Probabil emoționat pentru că el însuși este absolvent al Universității ”Vasile Goldiș”, supusă perchezițiilor pentru furnizarea în sistem de deiplome false de licență, Liviu Pop a comis un dezacord flagrant: 

 

 

"Nu putem sa fim din punct de vedere al Ministerului Educatiei Nationale nepasatori la ceea ce se intampla in sistemul de invatamant universitar, este o palma pe care cativa inconstienti din acest sistem o da ..." a spus ministrul Educatiei, moment in care din studio se aude ziarista Antenei 3 care îl corectează din reflex:"O dau!"

 

 Liviu Pop a continuat imperturbabil, constată Hotnews.ro.:

 

"... in momentul de fata invatamantului universitar din Romania pentru ca noi ne ne luptam cu internationalizarea universitatilor din Romania iar cativa colegi... fosti colegi inconstienti arunca o pata neagra pe invatamantul universitar din Romania".

 

 

 

 

Liviu Pop, protagonistul episodului ”Genunche” 

 

 

 

 

Inregistrarea poate fi ascultata aici, incepand cu minutul 4.22

 

 

Liviu Pop a obținut o diplomă de masterat în management educațional, în 2006, la Universitatea ”Vasile Goldiș”, din Arad. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22