Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Florin Cîţu (PNL): Guvernarea PSD nu mai are bani de pensii şi salarii; se împrumută la bănci
E.B. - - - -
2017-08-30
Actualitate Interna
0

Florin Cîţu, vicepreşedintele PNL, avertizează că guvernarea PSD nu mai are bani de pensii şi salarii şi se împrumută de la bănci.

 

 

Florin Cîţu afirmă că, pentru ceea ce fac Dragnea şi PSD în acest luni, pierderea alegerilor în 2020 este un cost mult prea mic şi că ”ar trebui să plătească personal”.

 

Dragnea trebuie să răspundă pentru colaps, susţine liberalul.


Dragnea trebuie sa raspunda personal pentru colapsul Romaniei...
Ofensiva impotriva sectorului privat - care fura si nu plateste impozite, daca stai sa asculti propaganda PSD - este rezultatul populismului lui Dragnea si al PSD
, scrie Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

 

Dupa 7 luni de guvernare, si fara sa fie implementate legea salarizarii unitare si legea pensiilor, banii colectati din taxe, impozite si accize NU ajung pentru plata salariilor bugetarilor si a asistentei sociale.
Mai simplu, NU au bani de pensii si salarii!!!

 

Ahh da, le platesc pentru ca se imprumuta de la banci (da, ati auzit bine de la banci) pentru a acoperi diferenta. Si se (ne, pentru ca noi platim pana la urma), vor imprumuta si mai scump pentru ca taxa pe care Dragnea si PSD o vor impune sectorului financiar-bancar (banci, IFN, asiguratori) se va vedea in PRETUL pe care statul il va plati pentru aceste imprumuturi!! Asta nu o spune Tudose.

 

Populismul si incompetenta costa. Din pacate nu plateste cine trebuie. Pentru ce fac PSD si Dragnea Romaniei in aceste luni, pierderea alegerilor in 2020 este un cost mult prea mic. Ar trebui sa plateasca personal, conchide Florin Cîţu.

 

#romaniitrebuiesastie

 

TAGS : PNL Dragnea Florin Citu PSD pensii salarii imprumut banci
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
962
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22