Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Kovesi: „Ponta a fost audiat în două dosare la DNA”. Unul dintre dosare este „Belina”
I.G. - - - -
2017-09-25
Actualitate Interna
0

Într-un interviu oferit, luni, pentru Europa FM, sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a precizat că Victor Ponta a fost audiat, saptamana trecuta, la DNA in doua dosare, nu în unul, așa cum s-a vehiculat în spațiul public. Kovesi nu a precizat, insa, care este cel de-al doilea dosar, pe langa dosarul ”Belina”.

 

„Procurorul de caz evaluează cât din declarația unui martor este utilă. Domnul Ponta, în acea zi, nu a fost audiat doar într-un singur dosar. Au fost două audieri în două dosare diferite. Nu pot să spun în ce dosare a fost audiat, și această percepție că a fost audiat într-un dosar mai vechi poate pleca din lipsa noastră explicații în comunicatul de presă", a precizat Kovesi în legătură cu audierea lui Ponta.

 

Victor Ponta a declarat, săptămâna trecută, că a fost audiat in dosarul Belina, spunand ca atunci cand va ajunge la Camera Deputatilor pentru aviz dosarul DNA, se va vedea din dosar ca nici el, nici Sorin Grindeanu sau Robert Cazanciuc nu au depus niciun denunt contra lui Liviu Dragnea sau altcuiva.

 

TAGS : kovesi ponta belina dna camera deputatilor sorin grindeanu robert cazanciuc
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
893
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22