Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ponta, atac la Olguţa Vasilescu, «fata lui Vadim», pe care o consideră şefa postacilor PSD
E.B. - - - -
2017-11-19
Actualitate Interna
0

Victor Ponta comentează decizia europarlamentarul Sorin Moisă, care a decis să își prezinte demisia din PSD şi susţine, din nou, că PSD este "confiscat" de "Cartelul de la Teldrum".

 

 


Din pacate PSD azi este confiscat de “Cartelul de la Teldrum” format din fosti PD-isti cu gandire de baron - vataf local ( pusi doar pe facut bani, case, masini, lacuri si fonduri de vanatoare, contracte cu statul, etc ) si fosti PRM-isti care duc Partidul si Romania spre vremurile nationalism-comunismului de care am crezut ca ne-am despartit definitiv dupa intrarea in UE, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

Si Adrian Nastase, si Mircea Geoana si eu ( lideri centrali cu educatie si mentalitate progresista) ne-am luptat timp de 15 ani (cu rezultate mai mult sau mai putin fericite dar fara a schimba directia) sa aratam ca PSD poate sa evolueze spre un partid modern de centru stanga care sa asigure dezvoltare economica si solidaritate sociala.

 

Azi PSD este condus de “Cartel” pe un drum pe care PD si PRM au mers deja - si au disparut in istorie.

 

Cititi ce a scris Sorin Moisa mai jos - si ignorati tipetele isterice de “tradator” sau “securist” ale postacilor organizati de un fost PRM ist si platiti de un fost PD ist cu banii deturnati de la Teldrum.

 

Update - primele reactii ale colegilor lui Sorin Moisa din Parlamentul European nu fac decat sa confirme ce a spus el - il critica Viorica Dancila (de la Teleorman) si “fata lui Vadim” Olguta si il lauda Catalin Ivan! Qed
 

Ps - ma tot intreaba oamenii de buna credinta ce orientare ideologica are noul partid #ProRomania - azi pot sa spun foarte clar ca va fi un partid de centru stanga modern si progresist ( adica exact ceea ce PSD sub dictatura lui Dragnea a incetat sa mai fie) / Romania are nevoie de un asemenea partid si sunt convins ca din ce in ce mai multi vor veni alaturi de noi.

 

 

TAGS : Ponta Dragnea Tel Drum Olguta Vasilescu PRM Moisa demisie
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
10280
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22