Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Tăriceanu îl atacă pe Iohannis: Acel domn de la Cotroceni, patronul statului paralel
E.B. - - - -
2017-11-20
Actualitate Interna
1

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a declarat că nu a primit din partea Administraţiei Prezidenţiale invitaţie pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la recepţia de la Palatul Cotroceni.

 

Tăriceanu susţine că, şi dacă ar primi, nu s-a duce să stea alături de ”acel domn care funcţionează la Cotroceni”, ”patronul statului paralel”.

 

Nu am primit o invitaţie până în acest moment şi dacă voi primi o invitaţie, nu îi voi da curs. De 1 Decembrie românii îşi doresc în primul rând să vadă parada militară. E un lucru frumos, spectaculos şi cred că face să vibreze fibra patriotică şi naţională în fiecare dintre români. Românii nu vin la paradă să-l vadă pe preşedinte sau să-i vadă pe preşedinţii camerelor Parlamentului. Asta e o chestiune care cred că nu are nicio relevanţă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu întrebat dacă a primit invitaţie pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la recepţia de la Palatul Cotroceni, conform News.ro.


El a trecut ulterior la o serie de atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit inclusiv ”patronul statului paralel”.


”În al doilea rând, având în vedere declaraţiile făcute cu obstinaţie de actualul preşedinte, acel domn care funcţionează la Cotroceni, în ultima vreme, declaraţii care mă vizează direct şi indirect, nu am de ce să merg să stau alături de domnia sa. Nu am niciun fel de motiv. Din contră, am toate motivele să nu merg, pentru că dacă aş sta alături de domnia sa înseamnă că aş cauţiona postura în care se află de patron al statului paralel, pe care se face că nu-l vede şi că nu-l cunoaşte”, a mai spus Tăriceanu.

 

*****************

 

Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea nu au fost invitaţi anul trecut de către Administraţia Prezidenţială să participe la parada de Ziua Naţională din cauza dosarelor penale pe care le au cei doi. Amândoi au asistat în 2016 din mulţime la paradă şi nu din loja oficială a demnitarilor.

 

TAGS : Tariceanu Iohannis staul paralel atac invitatie ziua nationala
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Isoscel 2017-11-20
Daca statul paralel * inseamna acele institutii si acei sefi de institutii si demnitari care lupta impotriva hotilor, neocomunistilor si jigodiilor din fruntea acestora , Dragnea si Tariceanu, eu ma declar (cum au mai facut-o si altii) adeptul si sustinatorul acestui stat. Acel spatiu statal PSD-ist care contine tel-drumul ca geodezica spre hotie nu are cum avea vreo intersectie cu statul pe care ni-l dorim, al cinstei si echitatii sociale . Termenul acesta, de stat paralel,care il are, din cate stiu eu, ca autor pe Dan Andronic, un hot si un mitoman patentat, o nulitate , nu ar fi avut o asemenea dezvoltare daca sefii mafiei de la guvernare,nu l-ar fi imbratisat si apoi facut balon de salvare, plutind deasupra si impotriva Legii. Oricum, in asa zisul stat paralel, infierat de haitele mizerabile, se merge in picioare si drept si demn , in vreme ce in statul lor se merge taras ca nsite evadati inca neprinsi.
Total 1 comments.
2852
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22