Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


De ce nu merge Dragnea la parada de 1 Decembrie din București? Pentru că nu crede în Iohannis
E.B. - - - -
2017-11-23
Actualitate Interna
0

Liviu Dragne, liderul PSD, spune că nu acceptă invitaţia Administraţiei Prezidenţiale de a participa la parada de 1 Decembrie pentru că nu crede în preşedintele Iohannis. Dragnea afirmă că se va decide la partid unde va merge, în țară, pentru a asista la ceremonii.

 

 

Întrebat, joi, dacă va merge la parada de 1 Decembrie, Liviu Dragnea a spus că va merge, probabil unde în ţară, urmând ca acest lucru să fie stabilit la partid, el susţinând că nu acceptă invitaţia preşedintelui.

 

"Da, o să merg la paradă (...) Undeva, vedem, o să discutam la partid si o sa vedem unde e cel mai bun loc. Nu accept invitaţia preşedintelui pentru că nu cred în el", a afirmat Liviu Dragnea, citat de News.ro.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, referindu-se la faptul că, spre deosebire de anul trecut, acum i-a invitat la parada de 1 Decembrie şi pe Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, că românii îşi doresc ca în conducerea statului să existe o bună înţelegere.

 

"Anul trecut, într-adevăr, nu am invitat pe toată lumea fiindcă am vrut să subliniez că există oameni care au probleme care, după părerea mea, sunt foarte mari, însă am constatat în acelaşi timp că românii îşi doresc ca în conducerea statului să existe o bună înţelegere. Nu întotdeauna este posibilă această bună înţelegere, dar anul acesta, de Ziua Naţională, am hotărât să invit oamenii după funcţii, după merite. De exemplu, dacă cineva a fost ales parlamentar, are un merit că a convins un număr important de alegători. Deci, una peste alta, am luat lista de protocol aşa cum există ea şi avem o legislaţie nouă în materie şi am invitat pe toată lumea", a declarat Iohannis.

 

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat, luni, că în acest an Ministerul Apărării Naţionale are un parteneriat cu Administraţia Prezidenţială pentru organizarea paradei de 1 Decembrie, invitaţiile pentru preşedinţii Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, urmând să fie transmise de Preşedinţie.

 

Anul trecut, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu nu au fost invitaţi nici la parada militară care va fi organizată de Ziua Naţională la Arcul de Triumf, nici la recepţia organizată la Palatul Cotroceni, Administraţia Prezidenţială comunicând că nu au fost invitate ”persoane cu probleme penale”.

TAGS : Dragnea Iohannis parada militara Ziua Nationala invitatie refuz Tariceanu
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
2253
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22