PNL: Regele Mihai, cea mai dureroasă pierdere a României în prag de Centenar

E.b. | 05.12.2017

Majestatea Sa Regele Mihai, cea mai dureroasă pierdere a României în prag de Centenar, se arată într-un comunicat al PNL, pe care îl puteţi citi mai jos.

Pe aceeași temă

  


În ciuda evenimentelor istorice pe care le-a trăit în ultimul secol, Majestatea Sa Regele Mihai I al României reprezenta pentru toţi românii simbolul cel mai de preţ al iubirii pentru naţiunea română.

 

Centenarul Marii Uniri nu va mai fi aşa cum ni l-am imaginat cu toţii. În 2018, România nu va mai putea fi binecuvântată de către Regele ei.

 

Ne vom aduce aminte de momentul realizării României Mari, dar vom avea acea strângere de inimă la gândul că ne-a părăsit înainte de vreme.

 

Nu vom putea uita vreodată tot ce a făcut pentru noi, am fost poporul Majestăţii Sale, iar acest lucru îl vom face cunoscut copiilor noştri, nepoţilor şi tuturor generaţiilor ce vin din urmă. Ţara, „pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri“, are de azi o moştenire: Regele Mihai I.

 

Transmitem, pe această cale, sincere condoleanţe membrilor Familiei Regale a României şi ne exprimăm speranţa că aceasta va continua să fie reperul de identintate pentru toţi românii.  

 

Am rămas o naţiune fără Rege. 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22