Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Cazul polițistului-pedofil. Documentul care incriminează rețeaua de protecție din Poliție
Dora Vulcan - - - -
2018-01-13
Actualitate Interna
2

Un document oficial din 10 decembrie 2016, data ultimelor alegeri parlamentare, cu rezoluția șefului Poliției Române, care cerea măsuri de urgență împotriva polițistului-pedofil, arată raportarea agresiunilor sexuale comise de angajatul de la poliția rutieră.

 

 

 

Pe prima parte a documentului se regăsesc toate rezoluțiile date de șefii Poliției. Informația spectaculoasă, scrie Comisarul.ro, este dată chiar de ziua în care este consemnată cea mai importantă dintre rezoluții, care aparține șefului Poliției, Bogdan Despescu. Este chiar ziua alegerilor parlamentare din 2016, când PSD a câștigat alegerile cu peste 46%.  

 

 

 

Angajatul MAI a sesizat conducerea Poliției Capitalei, iar conducerea Poliției a trimis cazul la Brigada de Poliție Rutieră și Secția 18, unde acesta s-a făcut pierdut.

 

Pe 10 decembrie 2016, pe fluxul de informații al MAI apare oficial informația că un angajat al Brigăzii de Poliție Rutieră este implicat într-o agresiune sexuală.

 

 

 

 Şeful Poliţiei Capitalei Nicu Dragoş Orlando a demisionat în urma scandalului legat de poliţistul de la Brigada Rutieră acuzat de agresiune sexuală. De asemenea, şi adjunctul său Marius Eugen Ştefan a demisionat. 22 de poliţişti au fost daţi pe mâna procurorilor de şeful Poliţiei Române. Sunt bănuiţi că, de-a lungul anilor, l-au protejat pe poliţistul suspectat în 15 cazuri de abuz sexual.

 

Şeful Poliţiei Române a finalizat raportul cerut de Mihai Tudose în 2 zile. Raportul întocmit de chestorul Bogdan Despescu are 11 pagini şi duce până la adjunctul său Marius Voicu, acum cercetat disciplinar şi el.

TAGS : mai politist pedofil document incriminator
Comentarii
nidru 2018-01-14
Parlamentul, institutie ce hotataste zilnic viitorul tarii,este plin de indivizi dubiosi iar ,parlamentarii nu dau teste psihologice ,.De ce ar arata altfel celelalte categorii profesionale!
Infractorii decorati 2018-01-13
Fiecare clan politic si-a plasat cartite protectoare in sistem, politie - parchet - judecatorie - curte constitutionala. Daca s-au clasat fapte penale pe banda rulanta de ce nu sunt verificate trase la raspundere parchetele?
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2138
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22