Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Coaliția pentru familie:cazul polițistului-pedofil, probă a nesocotirii valorilor creștine
Dora Vulcan - - - -
2018-01-13
Actualitate Interna
3

Coaliția pentru familie profită de cazul polițistului pedofil pentru a atrage atenția asupra a ceea ce consideră a fi o consecință a ignorării valorilor creștine, uitând scandalurile de dată recentă în care reprezentanți ai Bisericii au fost implicați în cazuri similare, în ciuda afirmării valorilor creștine.

 

 

 Comunicatul Coalitiei pentru Familie postat pe pagina sa de Facebook:

 

"Parintii din Romania se cutremura vazand ororile la care sunt supusi copiii in foarte multe cazuri de agresiune asupra minorilor din tara noastra. Coalitia pentru Familie sustine dreptul inalienabil al copiilor la o viata demna, la siguranta si integritatea vietii lor. Coalitia pentru Familie apara demnitatea fiintei umane si a familiei prin intreaga sa actiune publica. In acelasi timp, condamnam ferm toate incercarile de musamalizare, protejare si reinterpretare a unor agresiuni cu motivare sexuala asupra minorilor.

 

Coalitia pentru Familie cere tuturor autoritatilor din Romania sa intervina pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri si agresiuni sexuale al caror victime sunt copiii. Dupa perioade prea lungi de acoperire si musamalizare a abuzurilor sexuale, copiii familiilor romanilor sunt victimele predilecte ale unor retele nationale si internationale de pedofili. Astazi suntem martorii neputinciosi al unui caz extrem de grav de acoperire si protejare a unui angajat al ministerului de interne, care a agresat in mod repetat minori si femei. Aceasta situatie demonstreaza gradul de neconceput la care s-a ajuns in ceea ce priveste domnia bunului plac si lipsa de respect pentru integritatea si demnitatea fiintei umane la nivelul institutiilor statului roman.

 

Coalitia pentru Familie este alaturi de fiecare familie care doreste o dezvoltare armonioasa a copiilor. Ne exprimam atasamentul si compasiunea fata de familiile care au fost victime ale abuzurilor impotriva copiilor.

De trei ani, initiativa Coalitiei pentru Familie, care are ca obiectiv protejarea familiilor din Romania, este ignorata de autoritatile statului. In numele celor trei milioane de romani care au semnat pentru protejarea constitutionala a familiei, tragem semnalul de alarma: iata unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizatiei crestine.

 

Statul, Biserica si societatea civila trebuie sa faca toate eforturile pentru protectia copiilor, a familiei si a societatii de astfel de comportamente. Rolul primordial pe care familia l-a avut de-a lungul istoriei poporului roman are nevoie de protectia noastra, a tuturor, in fata tendintelor dezumanizante cu care ne confruntam. Numai prin intoarcerea la valorile fundamentale ale civilizatiei crestine vom avea conditiile pentru respectarea demnitatii umane si a familiei. Aceste valori pot aduce siguranta, bucurie si dezvoltare armonioasa copiilor din Romania.

 

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si pe copiii familiilor tuturor romanilor!"

 

 

TAGS : mai politist pedofil coalitie familie valori crestine
Comentarii
Elena 2018-01-14
Declaratia Universala a Drepturilor Omului (vezi art.20 din Constitutia Romaniei) corespunde intrutotul valorilor fundamentale ale civilizatiei crestine "!
Ca de obicei , Coalitia pentru Familie rastalmaceste normele laice si pe cele religioase insinuand faptul ca familia nu este protejata de Constitutia Romaniei !Fals si mai ales neproductiv pentru societatea romaneasca !
Civilizatia crestina are la baza Invatatura lui Iisus Hristos.Prin urmare invatati domnilor atat normele religioase ,cat si pe cele laice si atunci va veti comporta crestineste : nu veti mai minti si veti promova spiritul de fratietate !
lucid 2018-01-13
Bataia de joc cu care speriate de reactia ocultei neo-marxiste TOATE partidele politice fug de referendumul pentru familie arata ca dusmanii cei mai periculosi ai viitorului Romaniei sunt cei interni.
Sfanta pedofilie.. 2018-01-13
Somnul ratiunii naste urgii si pomohaci!
Total 3 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1250
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22