Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ponta: Nu mai există Guvernul României, ci doar Guvernul lui Dragnea şi al TelDrum
E.B. - - - -
2018-01-16
Actualitate Interna
0

Victor Ponta, fostul premier şi lider al PSD, comentează decizia PSD de a-i retrage sprijinul politic premierului Mihai Tudose.

 

 

Ponta susţine afirmând că "din acest moment este clar şi evident pentru absolut toată lumea, în mod oficial, că în ţara noastră nu mai există Guvernul României, ci doar Guvernul lui Dragnea şi al Teldrum". 

 

El este curios dacă preşedintele Klaus Iohannis va acţiona pentru binele ţării sau "va face blat” cu Dragnea.
 
 
Din acest moment este clar si evident pt absolut toata lumea - in mod oficial in tara noastra nu mai exista Guvernul Romaniei ci doar Guvernul lui Dragnea si al “Teldrumului” !!!

 

Iar PSD este destructurat de catre Dragnea si echipa lui de fosti PD-isti si PRM-isti pe baza unui plan clar si de lunga durata, screi Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

Dupa ce PSD si Camera Deputatilor au fost confiscate de catre Liviu Dragnea , Stanescu si “Cartelul de la Teldrum” din aceasta seara acest grup organizat preia si Guvernul tarii!

 

Eu am curajul sa ma lupt deschis cu acest “Cartel” si sa eliberez tara de ocupatia lui Dragnea . Acun suntem putini dar asa eram si in 2010 cand am pornit lupta contra lui Basescu - sunt convins ca o sa castigam!, conchide Ponta.

 

*******************

 

Premierul Mihai Tudose a demisionat  după ce, în şedinţa CExN, lideri PSD i-a retras sprijinul politic.

TAGS : ponta dragnea teldrum guvern iohannis blat
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
833
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22