Roberta Anastase, audiată ca martor la DNA. ”Nu am voie să spun (în ce dosar)”

Dora Vulcan | 18.01.2018

Deputatul Roberta Anastase a declarat joi că a fost chemată la DNA în calitate de martor, însă nu a dorit să spună în care dintre dosare.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"Nu vă pot da niciun fel de detalii, fiind o anchetă în curs. Am fost chemată în calitate de martor. Am dat o declaraţie. Nu am voie să vă spun (...) Nu a fost o declaraţie lungă", le-a spus Anastase jurnaliştilor, după ce a stat aproape două ore în sediul DNA, citată de Agerpres.

 

Întrebată dacă a dat declaraţii într-un dosar de corupţie, Anastase a spus că nu are voie să spună despre ce dosar este vorba, lucru întărit şi de avocatul său.

 

"A fost rugată de anchetatori să nu dea niciun fel de declaraţii la presă. Nu poate să vă declare absolut nimic în momentul de faţă. A fost chemată în calitate de martor. Nu vă putem spune despre ce este dosarul şi nici de ce a fost audiată", a spus avocatul care o însoţea, Bogdan Ionescu, mai scrie sursa citată. 

 

Site-ul televiziunii Digi 24 speculează și amintește că  în septembrie 2017, în unele publicații au apărut date despre un denunț pe care l-ar fi depus ex-ministrul Gabriel Sandu, denunț în care ar fi fost formulate acuzații de constituire a unui grup infracțional organizat împotriva companiei Microsoft, a fostului președinte Traian Băsescu și a mai multor foști lideri PDL.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22