Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Roberta Anastase, audiată ca martor la DNA. ”Nu am voie să spun (în ce dosar)”
Dora Vulcan - - - -
2018-01-18
Actualitate Interna
0

Deputatul Roberta Anastase a declarat joi că a fost chemată la DNA în calitate de martor, însă nu a dorit să spună în care dintre dosare.

 

 

 

 

"Nu vă pot da niciun fel de detalii, fiind o anchetă în curs. Am fost chemată în calitate de martor. Am dat o declaraţie. Nu am voie să vă spun (...) Nu a fost o declaraţie lungă", le-a spus Anastase jurnaliştilor, după ce a stat aproape două ore în sediul DNA, citată de Agerpres.

 

Întrebată dacă a dat declaraţii într-un dosar de corupţie, Anastase a spus că nu are voie să spună despre ce dosar este vorba, lucru întărit şi de avocatul său.

 

"A fost rugată de anchetatori să nu dea niciun fel de declaraţii la presă. Nu poate să vă declare absolut nimic în momentul de faţă. A fost chemată în calitate de martor. Nu vă putem spune despre ce este dosarul şi nici de ce a fost audiată", a spus avocatul care o însoţea, Bogdan Ionescu, mai scrie sursa citată. 

 

Site-ul televiziunii Digi 24 speculează și amintește că  în septembrie 2017, în unele publicații au apărut date despre un denunț pe care l-ar fi depus ex-ministrul Gabriel Sandu, denunț în care ar fi fost formulate acuzații de constituire a unui grup infracțional organizat împotriva companiei Microsoft, a fostului președinte Traian Băsescu și a mai multor foști lideri PDL.

TAGS : dna roberta anastase audiere martor
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
909
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22