Protest inedit: Ieșiți să construiți OLAFI din zăpada depozitată de Firea în Piața Victoriei

Dora Vulcan | 28.02.2018

Coruptia Ucide a organizat un eveniment in ton cu vremea de afara pentru miercuri seara: construirea unor oameni de zapada in Piata Victoriei din Capitală după ce primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, a decis depozitarea zăpezii în locul în care se adună protestatarii.

Pe aceeași temă

 

 

Cativa bucuresteni s-au mobilizat  si l-au construit pe celebrul om de zapada OLAF in fata Guvernului, unde  Primaria Capitalei a depozitat zapada adunata de pe sosele pe locul in care ei protesteaza de peste un an.


Olaf este celebrul personaj din desenul animat Frozen, dar si acronimul Oficiului European de Lupta Antifrauda care l-a investigat pe Liviu Dragnea.

 

 

"Hai afara la zapada! Hai Olafi sa construim! Gabriela Firea a strans zapada de pe arterele principale din zona Pietei Victoria, dar a depozitat-o pe toata pe insula din fata Guvernului, unde se protesteaza de mai bine de un an.

 

Daca tot cei mici sunt in vacanta fortata, ne-am gandit sa va propunem ca diseara dupa ora 18:00, cand vor termina programul de lucru parintii, sa ne strangem in Piata pentru a construi oameni de zapada.

 

Daca tot avem atat de multa zapada la dispozitie, ar fi pacat sa nu ne bucuram de ea! Personajul principal este simpaticul OLAF, asa ca va lansam provocarea sa construim cat mai multi Olafi in Piata Victoriei. Veniti cu morcovi, nasturi si oricare alte materiale care ne-ar putea ajuta! au scris organizatorii pe Facebook.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22