Doi copii de baroni locali care-l susțin pe Dragnea la congres, făcuți secretari de stat

Dora Vulcan | 09.03.2018

Fiii baronilor locali ai PSD de Vaslui și Neamț au fost numiți pe 7 martie secretari de stat în guvernul Dăncilă.

Pe aceeași temă

 

 

 

Tudor Buzatu, fiul lui Dumitru Buzatu (șeful PSD Vaslui) a fost numit secretar de stat in aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice. Ana Birchall a fost aleasa deputat de Vaslui, judet in care PSD e condus de tatal Dumitru Buzatu. Remus Munteanu, fiul lui Ioan Munteanu (șeful PSD Neamț), a fost numitr secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului. Ioan Munteanu, seful PSD Neamt si liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, a demisionat in ianuarie din Parlament, invocand "motive de sanatate". In mai 2017, DNA a demarat actiunea penala fata de Ioan Muntean si l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile, acesta fiind acuzat ca a luat 400.000 de euro pentru a interveni la o companie de stat, cu scopul ca aceasta sa-si plateasca datoriile catre o firma privata, scrie Hotnews.ro.

 

Cele doua numiri s-au produs cu trei zile inaintea congresului PSD de sambata, 10 martie.

 

 Presedintele organizatiei judetene PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, vineri, ca fiul sau, Tudor Buzatu, a avut sustinerea organizatiei de tineret si a PSD Vaslui pentru a fi numit in functia de secretar de stat, potrivit Agerpres.

 

"Am sa raspund o singura data, adica acum, la acest lucru si pot sa va precizez ca a primit recomandarea organizatiei de tineret pe care o conduce si a organizatiei de la Vaslui a Partidului Social Democrat si, din punctul acesta de vedere, fiind un post politic, nu cred ca este vreo problema. Il recomanda ceea ce au considerat cei care i-au dat aceasta sustinere. Il recomanda pregatirea, activitatea in partid, implicarea, cunoasterea limbilor straine", a explicat el, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22