Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Macovei: Legea anti-defăimare este împotriva celor care nu se înclină în fața infractorilor
Redactia - - - -
2018-03-13
Actualitate Interna
5

Reacția europarlamentarului Monicăi Macovei față de acuzațiile lui Liviu Dragnea nu s-au lăsat așteptate, și spune că cei care defăimează țara sunt cei care fură, mint la Bruxelles și îi trădează pe cetățenii României.

 

„Nicio lege „anti-defăimare” inventată de Dragnea nu va putea șterge un adevăr: este un condamnat definitiv pentru fraudă electorală și un inculpat. Adevărul este că PSD&ALDE, Dragnea&Tăriceanu vor scape de dosare penale, să nu fie anchetați și eventual condamnați. Chiar ei sunt cei care „defăimează” țara, care fură țara, care mint la Bruxelles și ne trădează pe toți”, spune Monica Macovei într-o postare pe Facebook.

 

„Mă bucur dacă îi produc insomnii lui Liviu Dragnea, adevărul mereu produce insomnii politicienilor cu probleme penale. Voi continua să spun adevărul: «statul paralel» este grupul de crimă organizată PSD&ALDE condus chiar de Dragnea și Tăriceanu, aceasta este «caracatița care a sugrumat România».

 

Legea «anti-defăimare» inventată de Dragnea nu va fi doar împotriva mea, ci a tuturor celor care nu aplaudă și nu se înclină în fața infractorilor din politică, așa cum a fost ovaționat Dragnea la ultimul Congres al partidului.

 

Politicieni din PSD&ALDE au spus deja că protestatarii au făcut rău României. O minciună imensă, dar utilă pentru ca partidul-stat să-și justifice legea anti-defăimare. Magistrații care au semnat memoriul împotriva legilor justiției și au protestat față de modificarea Codurilor penale vor fi sancționați și ei de legea anti-defăimare? Șefa DNA, despre care ministrul-doctor în drept a spus că a afectat imaginea României, este numai bună de cercetat pe baza legii inventate de Dragnea?

 

Toți cei care atrag atenția că un grup de crimă organizată vrea să scufunde România doar pentru a nu intra la închisoare sunt cei care își apără țara, nu o defăimează.”, scrie Macovei, pe Facebook.

TAGS : monica macovei liviu dragnea psd legea anti-defaimare
Comentarii
?????? 2018-03-13
Orice procuror sau fost procuror care spune "infractor", este firesc să prezinte și dovezi ale infracțiunilor și să explice "mecanismul" producerii infracțiunilor și beneficiarii ?
Considerați că "este loc" de făcut din "infracțiune" o temă de dezbatere "în scopuri politice" ?
Remarcați și că în mod constituțional politicul și justiția nu își amestecă treburile, conform principiului separației puterilor în stat, legislativă, executivă și judecătorească ?
Cosmin 2018-03-14
Iubitul tau Dragnea este un infractor - condamnat definitiv.
De 30 de ani, naivi ca tine voteaza cu hotii si apoi se mira ca nu merge nimic in tara asta...
CHARLIE 2018-03-13
Stimata D-na Macovei! Cum de indrazniti sa-l acuzati pe "dragnea" ca fura si ca atare manjiti imaginea Romaniei. D-nul Toader, care reprezinta asazisa justitia, e gata pregatit sa prezinta legea. Daca adevarul n'ar fi atat de funebru as rade si eu si m'as fi referit la guvern drept opereta de proasta calitate.
Jean-Paul 2018-03-13
D-na Macovei,
Felicitari pentru promptitudinea si claritatea mesajului prin care le demontati minciuna marsava in care se scalda penalii din psd& alde!
Dvs ati ajuns tinta numarul a acestor borfasi si hoti din psd & alde fiindca mereu le-ati demontat smecheriile, le-ati tras panza in dosul careia isi urzeau atacurile murdare, lasandu-i goi in fata Europei, fara posibilitatea de a se mai apara. Toate perdelele de fum indaratul carora acesti penali nenorociti au pus la cale fraudarea resurselor financiare si materiale si au incercat sa adopte legi doar in favoarea lor, au fost evaporate ori de cate ori ati aratat liderilor europeni cum sta cu adevarat situatia in tara....
Toti acesti penali va urasc inca din vremea cand erati ministru pentru ca ati croit institutiile de lupta contra fraudei si coruptiei si acestea au inceput sa dea rezultate. Desi s-au razbunat atunci in 2007, demersul lor nu le-a adus liniste, ba dimpotriva, acum liderii europeni nu mai au nici o problema sau nelamurire cand vine vorba sa inteleaga de ce Romania nu si-a indeplinit angajamentele asumate la momentul aderarii sau de ce n-am reusit sa ne integram complet in UE.
Penalii isi recunosc pe undeva neputinta fiindca au fost invinsi de o femeie hotarata sa puna capat coruptiei si hotiei in tara noastra fiindca doar astfel se explica de ce vor s a va sperie cu aceasta netrebnica lege anti-defaimare.....
Sorin 2018-03-13
Asa este doamna Macovei, dar ati fost ministrul justitiei si ar fi fost cazul sa decomunizati sistemul complet, de vede ca nu ati facut-o. Acum sistemul se razbuna.
Total 5 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
5456
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22