Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Judecătoarea Camelia Bogdan își caută dreptatea la CEDO după ce ÎCCJ i-a respins recursul
Redactia - - - -
2018-03-19
Actualitate Interna
1

Completul de cinci judecători de la Curtea Supremă a respins luni contestația depusă de judecătoarea Camelia Bogdan împotriva deciziei prin care a fost sancționată cu mutarea disciplinară la Curtea de Apel Târgu Mureș pentru o perioadă de șase luni.

 

„O să fac plângere la CEDO. Argumentația mea va fi suplimentată. Am atacat deja hotărârea Colegiului de Conducere, de constituire a Completurilor de 5 judecători, deoarece contravine flagrant dispozițiilor din Legea de organizare judiciara și din Legea CSM", a declarat judecătoarea Camelia Bogdan, relatează Ziare.com.

 

Concret, Completul de 5 judecatori a respins astazi o contestatie in anulare, o cale de atac extraordinara, impotriva deciziei definitive prin care Camelia Bogdan a fost sanctionata disciplinar.

 

"Caseaza in parte hotararea atacata, in ceea ce priveste sanctiunea excluderii din magistratura, pe care o inlocuieste cu sanctiunea constand in mutarea disciplinara pe o perioada de 6 luni, la Curtea de Apel Targu Mures, incepand cu data de 15 ianuarie 2018", se precizeaza in solutia adoptata pe 13 decembrie cumajoritate de voturi de completul de judecata de la ICCJ

TAGS : camelia bogdan iccj cedo
Comentarii
Sorin 2018-03-19
Doamnelor Camelia Bogdan, Livia Stanciu si Kovesi, ar trebui sa li se ceara sa formeze o comisie la cel mai inalt nivel de deratizare a justitiei, de sobolanii rosii.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1421
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22