Nicio zi fără gafele premierului Dăncilă: „Putem spune pe scurt că reducem democrația”

Dora Vulcan | 24.05.2018

Lungul șir de gafe cu care premierul Dăncilă ne răsfață în ultima vreme nu s-a întrerupt nici joi. Expunându-se riscului de a vorbi liber, fără să citească de pe foaie, premierul și-a anunțat intenția de a reduce democrația.

Pe aceeași temă

 

 

Prim-ministrul și-a dat seama de greșeala făcută și s-a corectat imediat: „reducem birocrația”.

 

„Aceste modificări au fost făcute pe baza consultărilor cu Comisia Europeană. Putem spune, pe scurt, că reducem democrația...reducem birocrația și reducem termenele. Cred că e foarte important acest lucru și cred că e așteptat de mulți români.”, a declarat Viorica Dăncilă, citată de Digi 24. 

 

 

 

 

Nu este prima dată când premierul Dăncilă face greșeli de exprimare sau gafe în public. Fiecare apariție a premierului Viorica Dăncilă este prilej de a consemna noi gafe sau exprimări deficitare, dezacorduri, agramatisme, gafe de protocol.

 

A fost cazul și luni, la conferinţa de presă comună susţinută la Bacău alături de comisiarul european Corina Creţu. Iar în urmă cu două zile, premierul ne invita să facem un „exercițiu de imagine”, în locul unui exercițiu de imaginație.

 

În urmă cu o săptămână, întrebată dacă îi este frică de o plângere penală, prim-ministrul a răspuns că „orice (sic!) om îi este teamă de o plângere penală”.

 

De asemenea, și vizita premierului croat la Palatul Victoria a fost marcată de stângăcii de protocol ale premierului Viorica Dăncilă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22