Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Nicio zi fără gafele premierului Dăncilă: „Putem spune pe scurt că reducem democrația”
Dora Vulcan - - - -
2018-05-24
Actualitate Interna
2

Lungul șir de gafe cu care premierul Dăncilă ne răsfață în ultima vreme nu s-a întrerupt nici joi. Expunându-se riscului de a vorbi liber, fără să citească de pe foaie, premierul și-a anunțat intenția de a reduce democrația.

 

 

Prim-ministrul și-a dat seama de greșeala făcută și s-a corectat imediat: „reducem birocrația”.

 

„Aceste modificări au fost făcute pe baza consultărilor cu Comisia Europeană. Putem spune, pe scurt, că reducem democrația...reducem birocrația și reducem termenele. Cred că e foarte important acest lucru și cred că e așteptat de mulți români.”, a declarat Viorica Dăncilă, citată de Digi 24. 

 

 

 

 

Nu este prima dată când premierul Dăncilă face greșeli de exprimare sau gafe în public. Fiecare apariție a premierului Viorica Dăncilă este prilej de a consemna noi gafe sau exprimări deficitare, dezacorduri, agramatisme, gafe de protocol.

 

A fost cazul și luni, la conferinţa de presă comună susţinută la Bacău alături de comisiarul european Corina Creţu. Iar în urmă cu două zile, premierul ne invita să facem un „exercițiu de imagine”, în locul unui exercițiu de imaginație.

 

În urmă cu o săptămână, întrebată dacă îi este frică de o plângere penală, prim-ministrul a răspuns că „orice (sic!) om îi este teamă de o plângere penală”.

 

De asemenea, și vizita premierului croat la Palatul Victoria a fost marcată de stângăcii de protocol ale premierului Viorica Dăncilă.

TAGS : guvern psd dancila gafe reducem democratia
Comentarii
Darie 2018-05-24
Gura păcătosului adevăr grăiește. Nu, nu a greșit. Nu a greșit, iar asta fără să-și dea seama că nu a greșit. Vor „reduce democrația” așa cum a spus eminența sa, prima ministră din Galaxie. Nu vor avea de ales! Când duci țara într-o gaură economică de proporții vei fi nevoit să reduci democrația. Caruselul prostiei în care a fost aruncată România prin votul din 2016 nu se va opri până când nu va arunca România în afara traseului ei firesc. Noi acum suntem în anii '50, când un pluton de politruci semianalfabeți stăteau paravan în față pentru un club de hoți care conduceau cu adevărat.
Sean 2018-05-24
Dar de..."institut de cercetare medical"...un obiectiv de pe lista scurtă a unor mari investiții guvernamentale prezentate în ultima ședință de guvern, ați auzit? Nu-l ratați!
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3754
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22