Protest în faţa Palatului Parlamentului: PSD, ciuma roşie! Parlament de hoţi şi de mafioţi!

Dora Vulcan | 20.06.2018

Aproximativ 100 de persoane protestează faţă de coaliţia de guvernare, miercuri, în faţa Palatului Parlamentului, în zona Parcului izvor.

Pe aceeași temă

 

 

 

 Oamenii poartă steaguri tricolore şi vuvuzele şi scandează de la o staţie de amplificare: "PSD, Ciuma Roşie!", "DNA să vină să vă ia!", "Demisia!", "Penalii, penalii!", "Parlament de hoţi şi de mafioţi!", "Uniţi salvăm toată România!". Aceştia au întins pe spaţiul verde bannere cu mesaje precum: "Referendum", "Demisia", "Curtea Corupţilor din România", transmite Agerpres.

 

Protestatarii au mai afişat mesajele: ''Demisia Dragnea & Tăriceanu din funcţiile de conducere a Parlamentului''; ''Stoparea legilor pentru corupţi''; ''Legile deja votate să fie respinse de Klaus Iohannis''; ''Judecarea proceselor de corupţie cu termene la o săptămână''; ''Fără condamnaţi în funcţii publice''; "Nicio eliberare înainte de termen dacă nu e plătit tot prejudiciul''; "Aplicarea deciziei poporului de la referendumul în care s-a stabilit să fie 300 de parlamentari''; ''Repartizarea corectă a mandatelor de parlamentari pentru românii din Diaspora''.

 

Manifestaţia s-a desfăşurat fără incidente majore.

 

Singura altercaţie a avut loc în debutul mitingului, când mai mulţi protestatari l-au huiduit şi chiar împins pe deputatul Nicolae Bacalbaşa, care traversa Parcul Izvor. Parlamentarul a fost, în cele din urmă, escortat de jandarmi până la staţia de metrou Izvor.

 

Circulaţia în zonă se desfăşoară fără probleme.

 

foto Agerpres

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22