Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Teodorovici: agitatorii de la mitingul diasporei erau plătiți de companii interesate
Dora Vulcan - - - -
2018-08-15
Actualitate Interna
7

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, care a povestit că a fost stropit cu apă când ieșea cu mașina de la Guvern în timpul mitingului diasporei, spune că s-a ajuns prea departe și crede că este de luat în calcul și ipoteza în care anumite companii mari, nemulțumite de măsurile Guvernului, finanțează agitatori în Piața Victoriei.

 

 

 „Eram chiar în Piaţa Victoriei, ieşeam din Guvern cu maşina şi câţiva tineri, trecând chiar prin mijlocul intersecţiei, aruncând cu apă, cel puţin sper să fi fost doar apă, nu ce au avut jandarmii zilele trecute (...) aruncând fel de fel de vorbe urâte, filmând. Unde s-a ajuns? Poate ieşim cu copiii undeva în oraş, ca orice om. Ne putem aştepta la orice? Adică, totuşi, s-a ajuns mult prea departe”, a afirmat Eugen Teodorovici, la Antena 3.

 

 “Dacă ministrul de Finanţe sau Guvernul aplică o măsură care este contrară interesului unor anumite companii din România şi din lume, cine poate să creadă că acele companii nu vor avea un interes să aducă în stradă câţiva instigatori, cu potenţialul financiar pe care îl au şi nu numai, pentru a instiga, pentru a crea o problemă falsă? Este o ipoteză care se poate întâmpla. (...) Nu se schimbă Guvernul în stradă. Guvernul se schimbă la vot democratic”, a mai afirmat ministrul Teodorovici.

 

„Fiind de foarte mulţi ani în administraţie, aşa ceva nu am mai văzut. (...) Este o situaţie la care nu credeam că se va ajunge în România (violenţele de la protestul din 10 august - n.r.) O stare de tensiune, de conflicte şi care, din păcate, văd că se întreţin în mod continuu şi din ce în ce mai accentuat. Mă uit în zona guvernamentală şi mă uit la cei care sunt în Piaţă, clamează anumite lucruri. E o nemulţumire, este liber să conteste, dar până la o anumită limită, pentru că trebuie să ne fie foarte clar - un Guvern nu mai trebuie schimbat altfel decât la vot. (...) Dacă dăm dovadă încă o dată că ne schimbăm guvernele în alt mod decât prin vot, atunci foarte clar e o slăbiciune pentru cei de afară care pot avea interese”, a declarat Eugen Teodorovici, citat de News.ro.

TAGS : guvern psd dancila teodorovici conspiratie instigatori miting diaspora companii mari
Comentarii
Saftoiu Ilie 2018-08-19
Nu se uita in oglinda. Ei RESTAURATIA MASONCA DEEP STATE , guvernantii si parlamentarii, inviati din moarte dupa 41 de ani (1948- 1989) de aplicare a CONSTITUTIEI BOR /1938 PREVAZUTA IN HBOR /1937 de trecere in adormire a masoneriei cere ne conduce spre lichidare ca neam si natie prin legi incepand cu MOf 4/27/12/1989 si au doua scopuri : TOT CE E ROMANESC SA PIARA ,PIARA ROMANUL DIN TARA ( vezi MOf 4/'89) si regalitatea prin Margareta Duda ( vezi bulversarea legislativa si constitutionala dar, NIHIL FARA ADN )EI AU PLANIFICAT ,ORGANIZAT SI COMANDAT REPRESALIILE DAR NU POT FI ANCHETATI DE PROCURATURA MILITARA PENTRU CA SUNT CIVILI iar legile bunului meu plac si al interesului 33 nu permite. Batjocoriti ,anchetati ,judecati vor fi cei care au executat ordinul ! Cei care au ordonat vor fi cu mainile curate ! MAMA CE PULITI MANI LE-AS TRAGE ...
Marius 2018-08-16
"Poate ieşim cu copiii undeva în oraş, ca orice om. Ne putem aştepta la orice? Adică, totuşi, s-a ajuns mult prea departe”, a afirmat Eugen Teodorovici, la Antena 3."....

Pai unde sa iesim cu copii? La Nisa, la Monaco, la New York........ 'Colea dupa colt, la o saorma si-un Quic!!!!!

Ps..... Ce fariseu......
pal 2018-08-15
te credeam mai istet dar se pare ca nu te poti desprinde de masa de mormoloci din balta belina. pacat.
Buba Libre 2018-08-15
CE GRAD AI TOVARASE? SA STIM SA NE ADRESAM CORECT.
I-A DAT CU PLUS LUI VALCOV? ALA CE GRAD ARE?
Isoscel 2018-08-15
Chiorul in tara orbilor ! Acest smecheras profita ca face parte dintr-un guvern de analfabeti ca sa iasa el in evidenta si massmedia sa-i dea atentie. Sa-si motiveze ticalosul macar cu un exemplu afirmatiile ! La haznau 3 nimeni nu-i va cere asta. Si atunci eu cred ca ar fi bine sa nu mai fie reproduse pe posturile mass media normale (tv , ziare) afirmatiile acestor slugoi !
emil 2018-08-15
Predati autoritatilor statului toate corpurile delicte de la locul faptei ce au legaturi de interese cu mafia si coruptia.
Nicolescu Marius 2018-08-15
Sunteți mari bărbați. Bărbați în sensul organului. Să-ți fie rușine tovarășe.
Total 7 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
60513
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22