Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Una din gurile de foc ale lui Dragnea, din presă, cere demisia premierului Dăncilă
Dora Vulcan - - - -
2018-08-18
Actualitate Interna
3

Bogdan Chireac, omul prin care Dragnea își face cunoscute prin presă principalele direcții de acțiune, a cerut vineri seară, la Antena 3, demisia premierului Viorica Dăncilă sub motiv că a blocat țara prin vacanța acordată de Sf Maria.

 

 

 

“Doamna Dăncilă va alege să plece. Protestele o ţin la Palatul Victoria – şi toate aberaţiile care se spun pe marginea acestora – care au fost categoric violente (…) Eu nu mai am niciun fel de îndoială. Trebuie să plece din cauza dispreţului manifest pe care îl are faţă de muncă. Faptul că a închis țara în această săptămână a provocat pagube, probabil, de miliarde de euro mediului privat. Nu toată lumea din România lucrează la stat. La o sărbătoare legală de o zi a mai dat de la dânsa din buzunar, de la Teleorman, încă două zile libere (…) Eu sper să plece cât de curând. A închis țara”, a spus Chirieac la Antena 3, într-o declarație preluată apoi și pe site-ul său DC News, scrie G4Media.ro. 

 

Este pentru prima oară când Chireac îi cere demisia premierului Dăncilă, după ce a susținut-o necondiționat de la instalarea în funcție.

 

Motivul găsit este minivacanța dată de guvern pentru bugetari în zilele de 16 și 17 august, o problemă relativ minoră în comparație cu alte decizii mult mai nocive ale guvernului, remarcă sursa citată. 

 

Reamintim că Bogdan Chireac a fost cel care a pus pe piață pe 1 august informația că parlamentarii PSD ar pregăti punerea sub acuzare a președintelui Iohannis pentru înaltă trădare. Dragnea a confirmat la scurt timp informația. Tot Chireac a anunțat în premieră în 2017 că guvernul Grindeanu va abroga celebra OUG 13 printr-o altă ordonanță de urgență.

TAGS : guvern psd dancila bogdan chireac cerere demisie dragnea om de casa
Comentarii
emil 2018-08-18
Pana acum ati schimbat trei Dancile si tot mai vreti.... Acesti oameni au fost adusi cu forta in fruntea sistemului criminal pecum a fost si Dej, Ceausescu, Iliescu, Costantinescu, Basescu, Iohannis, si cati or mai urma.
Camelian Propinatiu 2018-08-18
Pentru a repara imaginea externă, e nevoie în fruntea Guvernului de o personalitate neutră, din mediul intelectual, gen Mungiu-Pippidi!
Nicolescu Marius 2018-08-18
Un pervers ordinar, uns cu exagerat de multe alifii. Prin perversitate induce în eroare pe amărâții ce privesc la Antena3. De tânăr, din 1990 a jucat cu bolșevicii care ne-au distrus țărișoara (Ilici, Brucan, G. Voican - V., Măgureanu, Roman, Răzvan Theodorescu) & Co. Mânuiește cu strășnicie verbul diversiunii. Exagerat de nociv pentru spectatorii puțin cunoscători. Cum să provoci o demisie a PM României pentru o faptă minoră (a dat prea mult liber la bugetari de Sf. Maria!). Ce mârșăvie ordinară. Atunci Dragnea și Carmencita Dan gata, sunt curați ca Lacrima Christ. Nu tovarășe Chireac. Ai un fel aparte de a fabrica și a-ți susține știrile. Scabros, oribil. Și Coldea, nici el nimic?
Total 3 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
5281
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22