Una din gurile de foc ale lui Dragnea, din presă, cere demisia premierului Dăncilă

Dora Vulcan | 18.08.2018

Bogdan Chireac, omul prin care Dragnea își face cunoscute prin presă principalele direcții de acțiune, a cerut vineri seară, la Antena 3, demisia premierului Viorica Dăncilă sub motiv că a blocat țara prin vacanța acordată de Sf Maria.

Pe aceeași temă

 

 

 

“Doamna Dăncilă va alege să plece. Protestele o ţin la Palatul Victoria – şi toate aberaţiile care se spun pe marginea acestora – care au fost categoric violente (…) Eu nu mai am niciun fel de îndoială. Trebuie să plece din cauza dispreţului manifest pe care îl are faţă de muncă. Faptul că a închis țara în această săptămână a provocat pagube, probabil, de miliarde de euro mediului privat. Nu toată lumea din România lucrează la stat. La o sărbătoare legală de o zi a mai dat de la dânsa din buzunar, de la Teleorman, încă două zile libere (…) Eu sper să plece cât de curând. A închis țara”, a spus Chirieac la Antena 3, într-o declarație preluată apoi și pe site-ul său DC News, scrie G4Media.ro. 

 

Este pentru prima oară când Chireac îi cere demisia premierului Dăncilă, după ce a susținut-o necondiționat de la instalarea în funcție.

 

Motivul găsit este minivacanța dată de guvern pentru bugetari în zilele de 16 și 17 august, o problemă relativ minoră în comparație cu alte decizii mult mai nocive ale guvernului, remarcă sursa citată. 

 

Reamintim că Bogdan Chireac a fost cel care a pus pe piață pe 1 august informația că parlamentarii PSD ar pregăti punerea sub acuzare a președintelui Iohannis pentru înaltă trădare. Dragnea a confirmat la scurt timp informația. Tot Chireac a anunțat în premieră în 2017 că guvernul Grindeanu va abroga celebra OUG 13 printr-o altă ordonanță de urgență.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22