Președintele PMP îi răspunde lui Vâlcov: PSD este cel care a devalizat țara timp de 28 ani

Redactia | 21.08.2018

Darius Vâlcov, consilier al premierului, care a spus că cine vrea să modifice Legea offshore ar trebui judecat pentru trădare, a primit o replică dură din partea liderului PMP, Eugen Tomac: „până a vorbi despre subiectul trădării naționale, este indicat să discutăm despre cum a devalizat PSD, timp de 28 de ani România”.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"PSD, trădare, dar să o știm și noi! Domnule Vâlcov, hai să vorbim despre trădare națională. Să vorbim despre cum a devalizat PSD, timp de 28 de ani, România. Despre cum a deturnat soarta acestei țări și a amanetat-o, pe termen nelimitat, unor grupuri de interese străine care nu au nimic in comun cu România. Despre manipularea ordinară a lui Ion Iliescu ” Noi nu ne vindem țara”, pe când Adrian Năstase a vândut resursele de gaze și petrol, unui grup care este puternic legat de Rusia", a declarat liderul PMP, Eugen Tomac, într-o postare marți pe Facebook.

 

Acesta a adăugat că "ministrul catastrofal al Privatizării", Ovidiu Mușetescu, "a dat pe doi lei întreaga industrie metalurgică rușilor" sau despre cum au fost ipotecate pădurile în perioada când președinte al României era Ion Iliescu.

 

Postarea lui Eugen Tomac pe Facebook:

 

”PSD, trădare, dar să o știm și noi!

 

Domnule Vâlcov, hai să vorbim despre trădare națională. Să vorbim despre cum a devalizat PSD, timp de 28 de ani, România. Despre cum a deturnat soarta acestei țări și a amanetat-o, pe termen nelimitat, unor grupuri de interese străine care nu au nimic in comun cu România. Despre manipularea ordinară a lui Ion Iliescu ” Noi nu ne vindem țara”, pe când Adrian Năstase a vândut resursele de gaze și petrol, unui grup care este puternic legat de Rusia.

 

Despre cum un ministru catastrofal al Privatizării, pe numele său Ovidiu Mușetescu, a dat pe doi lei întreaga industrie metalurgică rușilor, care apoi, au dezmembrat-o, bucată cu bucată, și au transferat-o, ca fier vechi, la ei în țară. Să vorbim, domnule Vâlcov, despre ipotecarea pădurilor către alți prădători, sub semnătura lui Iliescu, care a ras milioane de hectare din aurul verde al României. Sau să vorbim despre vânzarea unor active de zeci de milioane de euro din industria românească, către teroristul internațional, Omar Hayssam, tot cu aprobarea duetului, Iliescu-Năstase.

 

Dar ce să mai vorbim domnule Vâlcov, despre traficul cu bogățiile inestimabile ale acestui pământ, binecuvântat de Dumnezeu, către căpușele PSD, care au lăsat fără vlagă, locuri pline de poveste: vezi devalizarea stațiunii Băile Herculane de către prietenul lui Iliescu, Iosif Armaș. Ce n-au reușit să distrugă popoarele migratoare, acum 2000 de ani, au reușit reptilele pesediste.

 

Dacă vreți să continuăm, hai să discutăm, domnule Vâlcov, despre înstrăinarea barbară a patrimoniului național, prin nenorocita lege 247/2005, aplicată de premierul Călin Popescu Tăriceanu, în urma căreia, școli, licee, grădinițe, clădiri de patrimoniu național și internațional au fost retrocedate, prin intermediul samsarilor imobiliari, multe distruse sau ajunse în paragină.

 

Poate, după ce faceți o introspecție a acestor vremuri, putem vorbi despre trădare națională. Despre trădări și trădători”..

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22