Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ponta publică o imagine cu Dragnea, Maior și Kovesi - semn al apropierii de cei înfierați
Dora Vulcan - - - -
2018-09-10
Actualitate Interna
0

Fostul premier Victor Ponta a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care președintele PSD, Liviu Dragnea, și fostul șef al SRI George Maior sunt umăr lângă umăr, exact în timp ce șeful PSD perora la Antena 3 împotriva ”statului paralel” și despre apartanența lui Maior la acesta.

 

 

 În fundalul imaginii este vizibilă și fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, revocată din funcție în urma unei decizii a CCR, după procedura lansată de ministrul Justiției.

 

 ” Da , stimati romani - Liviu Dragnea lupta de mult cu Maior, cu Kovesi , cu Statul Paralel , cu Soros - bla bla/ din interior lupta cu ei ! Minciuni ridicole pentru cei care inca mai vor sa se lase prostiti!

Ah - da / si Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie traditionala - nu e asa?

Adevarul este ca Liviu Dragnea lupta doar ca sa isi ascunda banii de la Teldrum si Farmavet , sa scape de raspundere penala si sa isi promoveze propriul interes !!!

Romania, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propasirea lui Dragnea si a familiei sale!

Sper sa il intrebe Razvan Dumitrescu in direct in emisiune / daca nu are timp ii rog pe curajosii din CEX ul PSD si pe cei care isi rup camasa de pe ei la televizor pt “Dl Presedinte Dragnea” sa il intrebe cat de tare lupta el cu George Maior si cu Kovesi in anii trecuti!

Trebuie sa terminam definitiv cu aceasta minciuna si ipocrizie care isi bate joc de bunul nostru simt dar si de viitorul nostru! Eu am aceasta datorie!” - a scris Ponta pe pagina sa de Facebook. 

TAGS : psd dragnea maior kovesi
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1401
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22