Dragnea și Tăriceanu evită să participe la evenimente care nu sunt organizate de PSD-ALDE

Redactia | 10.09.2018

Deschiderea oficială a cursurilor școlare reprezintă un eveniment pe care președinții celor două camere parlamentare le evită de frica huiduielilor celor care nu sunt simpatizanți PSD.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

De doi ani, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu absentează de la festivitățile de început de an școlar, așa cum nu mai participă nici la parada organizată de Ziua Națională de frica de a fi huiduiți.

 

Însă cei doi șefi ai coaliției aflate la putere nu scapă de mesaje caustici nici dacă se rezumă doar la mesajele postate pe paginile oficiale de Facebook, scrie G4Media.ro.

 

”Nu ne trebuie școală ca să ajungem în guvern, școală ne trebuie doar dacă vrem la spălat de vase în alte țări!”, este unul dintre comentariile ironice de la postarea lui Liviu Dragnea.

 

”Să-ți fie rușine …tu vorbești de școală ? Tu care ai adus în fruntea țării numai analfabeți și oameni nepregătiți ,ce exemplu să ia copiii de la voi ? De ce nu ai avut curaj să mergi la deschiderea unei școlii , s-au ție frică de huiduieli ?”, i-a scris o altă persoană liderului PSD.

 

Nici Tăriceanu nu a scăpat de comentariile critice sau ironice ale românilor la postarea despre debutul anului școlar. ”Si daca nu au studii care e baiul ? se fac parlamentari sau mai nou prim ministru”, a fost una dintre reacții. ”Un sfat bun ar fi sa ramana corigenți ca tine si sa schimbe 5 neveste. Atunci au sanse sa ajunga Senatori,deputați etc”, i-a scris o altă persoană liderului ALDE

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22