Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


SRI n-are nicio informație despre vreo tentativă de asasinat pusă la cale împotriva lui Dragnea
Dora Vulcan - - - -
2018-09-14
Actualitate Interna
1

SRI nu deține informații că cineva ar fi pus la cale o tentativă de asasinare a lui Liviu Dragnea, a spus directorul serviciului, Eduard Hellvig, audiat în Comisia de control a SRI.

 

 

„Eu chiar eram îngrijorat de soarta unui înalt demnitar, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi am întrebat directorul SRI dacă au astfel de informaţii, cum îi cheamă pe cei patru asasini, dacă au stat la Athenee Palace sau nu.

SRI nu a avut nicio astfel de informaţie despre o tentativă de asasinat a lui Dragnea. S-ar putea să fi fost din interiorul partidului, dar acolo îşi rezolvă singuri problemele.

A fost o sesizare făcută de mine în urma declaraţiilor lui Dragnea şi Tăriceanu că în PSD şi ALDE ar fi ofiţeri acoperiţi. Directorul SRI ne-a asigurat că nu există astfel de oameni în politică, nici în justiţie. Dacă Tăriceanu şi Dragnea consideră în continuare că ar avea colegi, pot să îi dea afară. Din punctul meu de vedere, SRI ne-a asigurat că nu există astfel de oameni în politică sau în justiţie”, a declarat într-un microinterviu acordat Digi 24 deputatul USR Lucian Viziteu. 

TAGS : sri dragnea tentativa asasinat infirmare
Comentarii
emil 2018-09-14
SRI este complice cata vreme are informatii despre crimele cu premeditare practicate de MAI asupra poporului roman si refuza a le face publice.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
730
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22