Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Stănescu: Dragnea în disperare de cauză a vrut să treacă amnistia și grațierea prin SGG
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-09-22
Actualitate Interna
1

Comitetului Executiv Național al PSD (CExN) a fost muuult mai tensionată decât și-ar fi putut imagina cineva. ”A fost cu pumnalele pe masă. Așa ceva nu am mai vazut!”, au relatat surse participante la ședință pentru Stiripesurse.ro

 

 

 

Cel mai dur atac la Liviu Dragnea a venit din partea fostului său prieten și amic, vicepremierul Paul Stănescu, vicepreședinte la nivel național al PSD și semnatar al Scrisorii alături de Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu, relatează Stiripesurse.ro

 

Fără menajamente vicepremierul Paul Stănescu l-a acuzat pe Liviu Dragnea că s-a schimbat total și că nu îl mai recunoaște fiind preocupat numai și numai de persoane lui. Acesta le-a dezvăluit colegilor din CExN că președintele PSD ar fi încercat negocieri în afara partidului pentru rezolvarea problemelor sale cu Justiția și cum acestea nu au reușit în disperare de cauză a propus varianta Ordonanței de Urgență.

 

Spre uimirea tuturor, Paul Stănescu, a relatat că această Ordonanță de Guvern s-a încercat a fi dată direct prin Secretariatul General al Guvernului (SGG) și nu prin Ministerul Justiției așa cum ar fi fost normal la un act legislativ de această natură.

 

Cei care i s-ar fi opus lui Liviu Dragnea la o astfel de variantă ar fi fost ministrul Justiției (n.a. pe care Dragnea l-a indicat deja ca principalul sabotor al amnistiei si gratierii) și premierul Viorica Dăncilă (n.a. care a și avertizat în ședința asupra efectelor dezastruoase care ar urma).

TAGS : psd liviu dragnea cex demisie
Comentarii
emil 2018-09-22
Puscariasul Dragnea a devenit o nenorocire mare atat pentru Romania cat si pentru PSD.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
4165
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22